Austrāliete atgūst sev pirms 28 gadiem nozagto automašīnu

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 3.novembris 2020 5:15

Austrālijas policija atgriezusi vietējai iedzīvotājam Kerolai Ričardsai 1992.gadā nozagto Holden Torana automobili.

Melburnas iedzīvotāja Kerola Ričardsa savu rozā krāsas Holden Torana GTR XU-1 iegādājās 1973.gadā. Zīmīgās krāsas dēļ, par Sexy Lexy nosaukto automobili, viņa izmantoja ikdienā, tostarp piedaloties arī amatieru autosacīkstēs.

1992.gadā Sexy Lexy pazuda – automašīna tika nozagta no stāvvietas viņas mājas priekšā un kopš tā laika par to nekas netika dzirdēts.

2016.gadā policija nāca uz pēdām kādai noziedzīgai bandai, kas nodarbojās ar automobiļu zādzībām, to modificēšanu un tālākpārdošanu retu spēkratu statusā. Automašīnas tika piedāvātas ar pārveidotiem kārtas numuriem un viltotiem dokumentiem.

Arī Holden Torana, kā vēlāk izrādījās, kļuva par šīs bandas upuri. Noziegums atklājās pēc tam, kad Sexy Lexy iegādājās Holden automobiļu kolekcionārs. Vīrietim likās aizdomīgi tikko iegādātā automobiļa dokumenti un viņš vērsās policijā.

Policijai jau bija iestrādes un drīzumā tika aizturēts 50 gadus vecs vietējais iedzīvotājs, kas tika notiesāts uz diviem gadiem cietumā, piespriežot arī naudas sodu 560 000 Austrālijas dolāru apmērā.

Rozā Holden Torana atgriezās pie nu jau 74 gadus vecās īpašnieces, kas neizsakāmi priecājās. Automašīnas vērtība tagad tiek lēsta 90 000 ASV dolāru vērtībā, taču Ričardsa paziņojusi, ka neparko nešķirsies no savas Sexy Lexy.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti