Nepilni 57 000 eiro - 320 Zs Volkswagen Tiguan R jau var pasūtīt (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 27.novembris 2020 9:54

Volkswagen uzsācis pieteikumu pieņemšanu no klientiem, kas vēlas iegādāties Tiguan R – jaudīgāko kompaktā krosovera saimes pārstāvi.

Tiguan R aprīkots ar TSI četrcilindru benzīna motoru, kas attīsta 320 Zs un 420 Nm un darbojas tandēmā ar 7DSG kārbu. 100 km/h tas sasniedz 4,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 250 km/h. Pārliecinošu gaitu krosoveram nodrošina ne tikai jaudīgais motors, bet arī uzlabotā pilnpiedziņa un R-Performance Torque Vectoring sistēma. Pirmoreiz pielietots risinājums ar diviem lameļu sajūga diskiem aizmugures asī, tādejādi vilkme tiek sadalīta ne tikai starp priekšas un aizmugures asīm, bet arī starp abiem aizmugures riteņiem.

Tiguan R būs zemāka nekā standarta modelim piekare ar adaptīvajiem amortizatoriem, 20 collu vieglmetāla riteņu diski, 18 collu bremžu diski ar zilas krāsas bremžu skavām, melnas riteņu arku uzlikas un oriģinālas konstrukcijas difuzors. Komplektu papildina braukšanas programmu izvēle ar īpašo R profilu, ciparu mērinstrumenti ar apļa laiku uzskaitīšanas funkciju, atslēdzams ESC, sporta sēdekļi ar integrētu pagalvi un sporta izplūdes sistēma ar maināmu tembru.

Vācijā jaudīgākā Tiguan cena būs vismaz 56 704 eiro.

 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 28.novembris 2020 19:45
2 0 Atbildēt

Nenē, man nekas,kasešu laikos vismaz bija skaņas kultūra un dažs labs istabas aparāts maksāja dārgāk par 2tro golfu.

Bet es par TO, cik % Lohu or starp indivīdiem ,kuri šodien "opperē" ar 57k.Viņi drošvien Vīnu arī bauda no plastmassas pudelēm,sēžot uz taburettes- vismaz redzi ko dzer,galvenaiss lai nav Dzeltens ;p

vadītājs 28.novembris 2020 4:49
1 1 Atbildēt

abstrahēsimies no cenas un būsim reāli, babuīniem diez vai 320zs ir aktuāli, arī 2x mazāk ir ok / bet ja nopietni, tad R golfs ir ~10k lētāks, ar zemāku smaguma centru un stabilākām sajūtām

650 28.novembris 2020 16:51
1 0 Atbildēt

Taj viduskonzolē izskatās ka pārstāvētu integrēts kasešnieks.Tad uzreiz aizietu pa visiem 70k.Vai varbūt tas tur jau ir, nevar tā īsti saskatīt.:.dolbī saraund, typ Dolbyeb-B.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti