AvtoVAZ uzsāk modernizētās Lada Niva Travel ražošana (+ FOTO) 11

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 21.decembris 2020 17:31

Pirmie no konveijera sāks ripot Off-road versijas automobiļi.

AvtoVAZ publicējis pirmos oficiālos Lada Niva Travel attēlus, cenas solot atklāt vēlāk. Modernizētais Niva Travel, kas līdz šim bija pazīstams ar nosaukumu Lada Niva, ieguvis jaunu motora pārsegu, melnu radiatora resti ar liela izmēra horizontāli novietotām „šūnām”, kā arī lukturus Toyota RAV4 stilā. Aizmugure zīmīga ar jauniem diožu lukturiem un bamperi, bet sāni – ar platām aizsarguzlikām, kas piešķirtas arī riteņu arkām, savukārt salons iepriecinās ar jauniem sēdekļiem, kondicionieri un multimediju sistēmu.

Niva Travel Off-road versija tiek komplektēta ar papildu melnas krāsas plastikāta aizsargiem, bezceļiem piemērotām riepām un ārpusē izvadītu gaisa pievadu – šnorkeli.

Visi atjauninātie SUV ir aprīkoti ar pastāvīgu pilnpiedziņu un iespēju mehāniski bloķēt centrālo diferenciāli, kā arī pieslēgt pazeminošos pārnesumus.

AvtoVAZ pārstāvji uzsver, ka kompakti izmēri, optimāls attālums starp asīm, kā arī augsts klīrenss un energoietilpīga balstiekārta ļaus atjauninātajam Lada Niva Travel pārvietoties bezceļa apstākļos ar maksimālu komfortu.

Pagājušajā nedēļā atjauninātā Lada Niva Travel saņēma sertifikātu, kas ļauj to ražot četrvietīgā un piecvietīgā versijā, ar jau labi zināmo motoru.

Foto: Publicitātes attēls

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 21.decembris 2020 18:30
12 2 Atbildēt

Vienu tādu krievi atļāva iauto Mārim notestēt. Tāpēc drīz būs Māra veidots auto apskats.

Jo citu iemeslu nezinu, kāpēc jāraksta par kaut kādu sūdu, kuru nemaz netirgo Eiropā.

Ak jā. Iauto, delfi un citi žurnaļugi raksta, ka Ladas Eiropā ļoti labi pērk. 2019.gadāpa visu eiropu ( ieskaitot Rumāniju, Bulgāriju, Serbiju, Poliju, Lietuvu, utt) - 4,956 eksemplārus. 0,03% no visiem 2019 gadā pārdotajiem auto.

Salīdzinajumā -

DALJNOBOJS 21.decembris 2020 19:18
9 1 Atbildēt

Ar velosipēdu laikam avarēt būs drošāk. Bet MSH kungam šis patiktu

ha-ha 21.decembris 2020 19:51
4 0 Atbildēt

visticamāk, butaforija - lai bargāk izskatās

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 5

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti