Volkswagen Arteon Plug-in-Hybrid jau var pasūtīt (+ FOTO) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 28.decembris 2020 10:19

Volkswagen flagmani Arteon tagad var iegādāties arī uzlādējamā hibrīdversijā. Vācijā šāds modelis maksās vismaz 51 064 eiro.

Volkswagen Arteon e-Hybrid kļuvis pieejams pasūtīšanai, turklāt gan hečbeka, gan universāla modifikācijā.

Arteon bāzes versija šādā izpildījumā netiek izlaista, taču dārgākajās komplektācijās Elegance un R-LINE to var iegādāties ar uzlādējamo hibrīdiekārtu, kas apvieno 1,4 litru 156 Zs benzīna motoru un 115 Zs elektromotoru. Sistēmas kopējā jauda ir 218 Zs un 400 Nm.

100 km/h šāds automobilis sasniedz 7,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 222 km/h. Ar elektrību eHybrid var veikt 59 km (57 km universāls) vajadzības gadījumā paātrinoties līdz pat 140 km/h.

Tā kā akumulators tiek atkārtoti daļēji uzlādēts, izmantojot atgūto bremzēšanas enerģiju, un braukšana līdz noteiktam kilometru skaitam iespējama arī elektriskā režīmā, VW Arteon eHybrid kopējā tāldarbība sniedzas pāri 900 kilometriem.

Vācijā tas maksās vismaz 51 064 eiro, bet universāls būs 900 eiro dārgāks.

Hibrīdmodelis tiks piedāvāts greznajā Elegance vai sportiskajā R-Line versijā. Abas versijas jau standarta izpildījumā aprīkotas ar diožu lukturiem, ciparu mērinstrumentiem, apsildāmiem sēdekļiem, progresīvo stūres iekārtu, automātisko klimatkontroli, parkošanās palīgsistēmu, adaptīvo kruīzkontroli, automātisko ārkārtas bremzēšanas sistēmu un ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēmu.

Pirmos pasūtītos automobiļus ražotājs sola piegādāt vēl 2020.gadā.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
gunbox 29.decembris 2020 15:26
2 1 Atbildēt

Kādu vēl propogandu? Cilvēks pareizi saka. Arteons ir tas pats Passat tikai ar citu virsbūvi. 10-15k pārmaksāt par to ir idiotisms. Arteons bija plānots ar citu interjeru, bet ielika no Passat. Lūk tev mārketings. Pēc būtības samaksā par to pašu Passat. Bet kā zināms, tiem, kuriem nauda kokos aug, nedomā ko pērk un nav arī jādomā.

Antons 29.decembris 2020 9:16
1 0 Atbildēt

Passat par 3er naudu? MAnuprāt, izvēle ir acimredzama.

Raivo 29.decembris 2020 9:21
1 2 Atbildēt

Beidz ar propagandu nodarboties

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti