Krievu apvidus auto UAZ sāks tirgot ASV (+ FOTO) 9

 

UAZ Patriot Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 2.janvāris 2021 8:34

UAZ Patriot un UAZ Pickup tagad varēs nopirkt arī Ziemeļamerikas tirgū. Pirmais būs pazīstams ar nosaukumu Bremach Taos, otru godās par Bremach Brio.

Uļjanovskas autorūpnīca uzsāks savas produkcijas tirdzniecību ASV. Tas notiks 2022.gadā ar pat amerikāņiem mazpazīstamās itāļu kompānijas Bremach starpniecību. Minētais uzņēmums ir dibināts 1956.gadā un nodarbojās ar kravas pašizgāzēju un to detaļu ražošanu. 2018.gadā Bremach bankrotēja, taču ASV meitasuzņēmums izdzīvoja un tagad noslēdzis līgumu par UAZ automobiļu tirdzniecību.

Vairākos populāros auto jaunumiem veltītos izdevumos jau publicēti pirmie komentāri par UAZ izredzēm un tie nav viennozīmīgi. Piemēram, Jalopnik interneta vietnē amerikāņi strīdas par Patriot un Pickup cenu, kas viņiem šķiet pārspīlēta: par Patriot Bremach prasa 26 405 USD un par Pickup - 27 882 dolāri. Salīdzinājumam: Krievijā šādi automobiļi ar automātisko pārnesumkārbu un līdzīgā konfigurācijā maksā attiecīgi no 1,1 un 1,2 miljoniem rubļu (11,4 un 12,5 tūkstoši eiro).

Daži pievērš uzmanību tam, ka UAZ zīmols vidējam amerikāņu autobraucējam nav pazīstams, tāpēc diez vai var sagaidīt, ka Bremach būs ļoti pieprasīts. Turklāt vietējā tirgū vairāk tiek novērtētas amerikāņu automašīnu markas, kas piedāvā vairāk aprīkotus un modernākus modeļus par līdzīgu cenu. No otras puses, pēc komentētāju domām, divi citi UAZ modeļi - Hunter un „Buhanka” - būtu bijuši amerikāņu gaumē.

Komentāri Motor1 atzīmē krievu automašīnu praktiskumu, savukārt Carscoops tos salīdzina ar 90. gadu sākuma Mitsubishi apvidus automobiļiem un velk paralēles ar neveiksmīgo modeļa Mahindra Roxor laišanu klajā, kas vēl nav saņēmis atļauju braukšanai pa koplietošanas ceļiem Amerikas Savienotajās Valstīs. Lietotājiem ir šaubas par 150 zirgspēku 2,7 dzinēju, kas, pēc viņu domām, ir vairāk piemērots "Sibīrijas ceļiem" nekā Amerikas prērijām.

UAZ Pickup

UAZ Classic (Buhanka)

UAZ Hunter

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
felix65 2.janvāris 2021 9:28
5 0 Atbildēt

Pat necik nav smieklīgi. Ja publicētu 1. aprīlī, tad var būt...

darklight 2.janvāris 2021 20:52
4 0 Atbildēt

Vienkārši visam ir sava cena. Un šī nosauktā ir daudz par lielu. Tieši tāpat kā nesen aprakstītais Toyotas četrriteņu elektromopēds par 16K. 16K par mopēdu?!? Un arī šeit cena nav adekvāta, jo vienīgā motivācija pirkt šādu auto būtu nopirkt jaunu auto par lētu cenu. Nu tāpat kā Dacia.

viencexperc 2.janvāris 2021 11:38
3 0 Atbildēt

BMW taču tur nēģeri un emigrējošie krievi pērk. Pirks tad arī šito.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti