Atlaistais Mercedes rūpnīcas darbinieks sarīko grautiņu un sabojā 50 jaunus V-klases automobiļus (+ FOTO) 32

 

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/aldamu_jo

iAuto | 3.janvāris 2021 5:46

Bijušais Mercedes rūpnīcas darbinieks sarīkojis grautiņu saražotās produkcijas laukumā un sabojājis vismaz 50 jaunus minivenus, nodarot vairāk nekā 2 miljonu eiro lielus zaudējumus.

Mercedes rūpnīcā Spānijas pilsētā Vitorijā noticis incidents par kuru runās vēl ilgi – kāds 38 gadus vecs vīrietis, ko uzņēmuma vadība atlaida īsi pirms jaunā gada, atriebības vadīts, sarīkojis pamatīgu grautiņu jaunās produkcijas laukumā.

Vīrietis nozadzis frontālo iekrāvēju, nobraucis ar to 21 kilometru līdz rūpnīcai, izgāzis vārtus un sācis dragāt visu, kas gadījies tā ceļā. Gatavās produkcijas laukumā, kur uzglabāti pilnīgi jauni V-klases miniveni, viņš sabojājis vairāk nekā 50 vismaz 29 000 eiro vērtās mašīnas, nodarot zaudējumus aptuveni  2 miljonu eiro vērtībā. Ir aizdomas, ka atlaistais darbinieks bija plānojis sabojāt arī ražošanas konveijeru.

18. decembrī Vitorijā notika masveida Mercedes darbinieku protesti - cilvēki pauda savu neapmierinātību sakarā ar darba devēja vienpusējo lēmumam ieviest "jaunu ražošanas plānu", kas paredz štata samazināšanu 10-15% apmērā.

 

 
32 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
dzeltenā jaka 3.janvāris 2021 8:27
54 19 Atbildēt

tieši tā ir jācīnās ar pūstošo kapitālismu

Šreks 3.janvāris 2021 8:27
45 2 Atbildēt

Neko nevajag paturēt sevī!

222 3.janvāris 2021 9:34
22 9 Atbildēt

jāiznīcina pašiem savas darbavietas?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti