Seat uzsāk Tarraco e-Hybrid pārdošanu (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 17.janvāris 2021 10:06

Spānijas autobūves uzņēmums Seat uzsācijs krosovera Tarraco e-Hybrid pārdošanu. Ar elektrību šāds automobilis var nobraukt 55 kilometrus.

Seat Tarraco e-Hybrid aprīkots ar hibrīdiekārtu, kura apvieno 1,4 litru 150 Zs benzīna motoru ar 115 Zs elektromotoru. Sistēma strādā kombinācijā ar sešu pakāpju divsajūgu pārnesumkārbu un attīsta kopējo jaudu 245 Zs (400 Nm).

Ražotājs norādījis, ka 55 km krosovers var nobraukt tikai ar elektrību vajadzības gadījumā paātrinoties līdz 140 km/h, bet vidējais degvielas patēriņš pēc NEFZ normatīviem Plug-in hibrīdautomobiļiem ir 1,8 litri uz 100 km.

Tarraco e-Hybrid ir dvas pogas, kas izmainīs tā raksturu: e-Mode, kas ieslēdz elektrisko režīmu un s-Boost, kas aktivizē sporta režīmu.

Akumulatoru var uzlādēt izmantojot 2,3 vai 3,6 kW lādētāju. Pirmajā gadījumā pie rozetes jāpavada piecas stundas, otrā pietiks ar 3,5.

Volkswagen rūpnīcā Volfsburgā ražotā spāņu krosovera cena Vācijā ir 46 270 eiro.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
autoparts777 17.janvāris 2021 12:12
4 0 Atbildēt

46t€ par 1,4 dzinēju?

Tā ir BMW M2 cena.

Pateriņs protams ir tas pats kas dīzeļgeita.

Te ir raksts par to.

www.electrive.com/2020/09/28/ph...than-approved/

walker 17.janvāris 2021 11:53
3 1 Atbildēt

Tas pipsis uz ietves noparkojies?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 4

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 2

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 

Audi Q6L e-tron – Ķīnā ražots, Ķīnas tirgum (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Vācijas autobūves uzņēmums Audi nodemonstrējis Audi Q6L e-tron – globāļā tirgus modeļa Q6 e-tron pagarināto modifikāciju, kas paredzēta Ķīnas tirgum. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 8

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti