Škoda gatavo jauno Fabia; pirmizrāde šogad (+ FOTO) 2

 

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

iAuto | 25.janvāris 2021 5:27

Fotoobjektīvos iekļuvusi jaunās paaudzes Škoda Fabia. Testu prototips vēl tiek maskēts, taču ne sevišķi rūpīgi, jo pirmizrāde gaidāma jau šopavasar.

No saviem priekštečiem jaunās paaudzes modelis atšķiras ar platāku melnas krāsas radiatora resti, savādākas formas miglas lukturiem un diožu lukturiem. Virsbūve ieguvusi slīpāku jumtu, bet bagāžnieka vāks dižojas ar melnu spoileri virs stikla, uzņemot pie sevis arī daļu no aizmugures lukturu kombinācijas. Kabīnē analogie mērinstrumenti varētu dot vietu digitālajām ciparnīcām.

Paaudžu maiņas gaitā Škoda Fabia pārcēlies uz platformu MQB-A0, kas pamatā arī jaunajiem Volkswagen Polo un Audi A1 Sportback.

Fabia dzinēju klāstā būs 1,0 TSI benzīna turbodzinējs vairākās versijās (tiek pieņemts, ka no 80 līdz 115 zirgspēkiem), bāzes motora lomu pildot vienlitra atmosfēriskajam agregātam.

Jaunā modeļa cena nedaudz pieaugs, sasniedzot aptuveni 15 000 eiro (bāzes versija) Vācijā.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
felix65 25.janvāris 2021 17:51
1 1 Atbildēt

Visas škodas izskatās diezgan labi, tikai nez kāpēc fabija vienmēr kā negribētais bērns un vai nav par traku par šo neglītuma etalonu 15 štukas prasīt?

Jumu 25.janvāris 2021 11:07
1 0 Atbildēt

Vācieši nu ļoti cenšas, lai čehu autupromu piebremzētu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

ASV plosās tornado; "vētru mednieki" tiem seko (+ VIDEO) 2

Neraugoties uz policijas brīdinājumiem, cilvēki, kas sevi dēvē par Storm Chaser (vētru mednieki) izmanto automašīnas, lai postošajai dabas stihijai nonāktu pēc iespējas tuvāk. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO) 6

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 3

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti