Dāvana Valentīndienā – sieviete saņem 3 miljoni vērtu Bugatti Chiron (+ FOTO) 19

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.februāris 2021 5:43

Kāda sieviete Valentīndienā no sava vīra saņēmusi vairāk nekā trīs miljoni eiro vērtu dāvanu –Bugatti Chiron Sport īpašo versiju, kas izgatavota pēc individuāla pasūtījuma un nosaukta viņas vārdā.

Bugatti izgatavojis modeļa Chiron Sport īpašo versiju Alise, kas atšķiras ar Matt Blanc (balta) un Silk Rose (rozā) krāsas virsbūvi, tāda paša krāsu salikuma riteņu diskiem un ādas/alkantara Gris Rafale interjera apdari. Īpašnieces vārds redzams uz alumīnija sliekšņiem un izšūts uz sēdekļu galvas balstiem.

Bugatti Chiron Sport Alice tehniskais pildījums ir tāds pats kā versijai Chiron Sport - 1500 zirgspēku (1600 Nm) W16 ar četriem turbokompresoriem.

Tiek uzskatīts, ka pasaulē nav divu vienādu Bugatti – katrs automobilis tiek komplektēts pēc individuāla pasūtījuma, taču šis ir īpašs ar to, ka pasūtīts un izgatavots kā dāvana mīļotajai sievietei, iespējams, tieši Valentīndienā.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
N 15.februāris 2021 9:50
19 1 Atbildēt

Ja vecis var atļauties uzdāvināt trīs miljonus sievietei - kāpēc ne. Tas, ka lielākā daļa tādu naudu neredzēs savā mūžā un tāpēc skauž - tāda dzīve.

Varbūt jums paveiksies nākamajā dzīvē piedzimt par sievieti, kurai ir biezs vecis

kotu 15.februāris 2021 9:19
17 2 Atbildēt

vārgulis būtu piekāvis mīļoto vai nogrūdis no balkona.

šis kungs ir izrēķinājis, ka pirmie braucieni būs arī pēdējie un nebūs jāmaksā šķiršanās nauda.

viencexperc 15.februāris 2021 8:00
16 14 Atbildēt

Kaut kāds zem tupeles sēdošs vārgulis.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti