Renault Twingo Elektric par 11 790 eiro, taču – Vācijā (+ FOTO) 18

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 17.februāris 2021 5:36

Kompaktais elektroautomobilis Renault Twingo Elektric Vācijā būs nopērkams par visnotaļ iekārojamu cenu, tiesa – tas iespējams, pateicoties ražotāja atlaidēm.

Vācu izdevums auto-medienportal.net vēsta, ka elektriskais Twingo pieejams trīs aprīkojuma versijās. Vācijas tirgū tas ienāca jau 2020.gada beigās kā īpašais modelis Vibes, bet no februāra piedāvājumu papildinās aprīkojuma versijas Zen un Intens.

Versija Zen, ņemot vērā Renault elektrobonusu 10 000 eiro apmērā, pircējam izmaksās 13 790 eiro, bet Intens – 15 190 eiro. Vēl pievilcīgāks piedāvājums ir bāzes versija Life, kas startēs vēlāk – lai kļūtu par tās īpašnieku, pietiks vien ar 11 790 eiro.

Zen komplektācija ietver Easy Link t 7-Zoll-Touchscreen und einer serienmäßigen multimedijus ar 7 collu ekrānu, automātisko klimatkontroli, augstumā regulējamu vadītāja sēdekli un stūri, bet Intens pievieno 15 collu riteņus, ar ādu apvilktu stūri un kruīzkontroli. Vislepnākā versija Vibes ietver navigāciju, apsildāmus priekšējos sēdekļus un parkošanās palīgsistēmu ar atpakaļskata kameru.

Piedziņu piecvietīgajam hečbekam nodrošina aizmugurē iebūvēts 82 Zs elektromotors, bet 22 kWh akumulators – nobraukumu pēc WLTP cikla no 190 līdz pat 270 km (pilsētā).

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Sviests 17.februāris 2021 9:00
8 1 Atbildēt

Bērnu miniauto par 25t€ (bez vācu subsīdijas) ar 150km vienas uzlādēs nobraukumu ?!?

Reāls sviests!

N 17.februāris 2021 11:43
5 2 Atbildēt

Ir normāls elektroauto ar ko varu vilkt savu piekabi ar laivu, ūdensmoci līdz udenstilpnei? Vai jāpērk Tesla Semi

Tas pats kona - norādīts, ka piekabes svars līdz 300kg. Tas nekam neder, tad jau uzreiz var rakstīt, ka piekabi vilkt nevar.

viencexperc 17.februāris 2021 9:18
4 1 Atbildēt

Nē. Turki un muslimi imigrē ( iebrauc). Bet to statistiku var atrast uz katra stūra. Komunisti lepojas ar to, ka pie viņiem ir tik "labi", ka visi pie viņiem brauc.

Emigrē tieši tie, kuri viņus negrib uzturēt. Un notiek ta jānotiek sociālisma valstīs - bankrots un haoss. Likumsakarība, ko pamuļķi nesaprot, bet komunistu līderi tikai atbalsta - vairāk nabagu, vairāk viņu vēlētāji.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti