Honda iepazīstina ar jauno HR-V (+ FOTO) 13

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 22.februāris 2021 5:03

Japānas autobūves uzņēmums Honda laiž klajā jaunās paaudzes krosoveru HR-V, kas pie Eiropas valstu dīleriem nonāks līdz 2021.gada beigām.

Jaunajā paaudzē HR-V ieguvis vīrišķīgākus vaibstus ar šauriem priekšējiem lukturiem un horizontālu līniju radiatora resti. Šūnveida apakšējā reste tagad vizuāli saplūst ar gaisa pievadiem flangos, bet aizmugures lukturi kļuvuši šaurāki un savstarpēji savienoti.

Salonā būs labāki apdares materiāli, jauna ventilācijas-apsildes sistēma, jauns mērinstrumentu panelis, klimatkontroles bloks un horizontāla multimediju sistēmas planšete ar viedtāltuņa bezvadu pieslēgšanas funkciju. Komplektā arī Honda Magic Seats, kuru sēdekļu pamatnes var uzlocīt 90 grādu leņķī, lai rastu vairāk vietas bagāžai.

Zināms, ka HR-V pieejams Honda Sensing drošības sistēmu komplekts, kas ietver adaptīvo kruīza kontroli un modernizētu sadursmju novēršanas sistēmu.

Motortelpā iebūvēta no hečbeka Jazz pazīstamā hibrīdiekārta e:HEV, kur 1,5 litru benzīna motors sadarbojas ar diviem elektromotoriem.

 

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Smuks 22.februāris 2021 14:57
4 2 Atbildēt

gan sanācis. Būs no Korejiešiem kaut ko iemācījusies

Pat planšete tā smuki integrēta panelī.

Ex 22.februāris 2021 22:34
4 2 Atbildēt

Njā honda...

Kas tos sūdus vispār vel pērk?

ads 23.februāris 2021 9:17
4 1 Atbildēt

Honda mūsdienās - maksimāli nekonkurētspējīgs brends, korejieši sen jau apsteiguši.

Un šis auto to pierāda- pilnīgi nekāds un garlaicīgs auto segmentā ar lielu konkurenci.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti