Rolls-Royce laidis klajā īpašo versiju Spirit of Russia (+ FOTO) 15

 

Foto: Ekrānbilde no rolls-royce-avilon.ru

iAuto | 27.februāris 2021 5:38

Britu luksuss automobiļu ražotājs Rolls-Royce izlaidis apvidus auto Cullinan īpašo versiju Spirit of Russia, kas veltīta četrām Krievijas kalnu smailēm.

Spirit of Russia sērija veltīta Elbrusam, Aibga smailei Krasnaja Poļanā, Altaja Zelta kalniem un Kļuču Sopkai. Tie ir četri īpaši Cullinan, ko vieno salona noformējums matētos toņos ar sala efektu, kam jārada asociācijas ar sniegotām kalnu smailēm. Katram automobilim ir savādākas sliekšņu uzlikas ar iegravēto versijas nosaukumu un attiecīgā kalna augstumu.

Elbrus versijas interjers izdarināts ar melnu ādu un Arctic White baltās krāsas dekoriem, Krasnaya Polyana salonu veido gaiši pelēku un tirkīza krāsu kombinācija, kas atgādina dzidro kalnu debesis, Altaja kalnu Cullinan Golden Mountains ieguvis zili - dzeltenu interjeru, kas rada asociācijas ar saules apmirdzētām kalnu virsotnēm, bet apvidus auto, kas izlaists par godu Kļuču Sopkai, tiek piedāvāts ar melnu ādas salonu apvienojumā ar sarkano Mugello Red nokrāsu, kas imitē lavu.

Visi četri apvidus automobiļi ir komplektēti ar Rolls-Royce zvaigžņotām debesīm, kuru dizains pirmo reizi britu uzņēmuma vēsturē tiek veidots Krievijas ģeogrāfiskās kartes formā.

Spirit of Russia pieejamas četras krāsas: Iced Black Diamond, Iced Gunmetal, Midnight Sapphire un Premier Silver.

Visi četri automobiļi apgādāti ar 6.75 litru V12 motoru, kas attīsta 571 Zs un 850 Nm. Automašīnu cenas netiek atklātas, taču zināms, ka četri īpašie Cullinan tika pasūtīti 2020.gada vasarā, kad ražotājs paziņoja par Spirit of Russia un tagad tie nogādāti Maskavā.

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 27.februāris 2021 7:05
16 8 Atbildēt

Četras krievu lietas ir:

1) alkohols

2) nabadzība

3) skalotas smadzenes

4) "uzvara" otrā pasaules karā.

Un nezinu pat kas iet pirmais .

Tāpēc 4 rolls rojsus vajadzēja būvēt tādus

- ar pudeļu turētāju, ar maisa sēdekļiem, ar uzrakstu "Made un Russia. Онологов нет" un ar uzrakstu uz durvīm - "на Берлин".

Lūk īsteni četri rolls rojsi krieviem.

hihi 27.februāris 2021 14:17
10 1 Atbildēt

zvaigžņu kartē nav Krimas, tāpēc īstie krievu patrioti braucot par Krimu nedomās. Viņiem pie irsas gan Krima, gan Maskava, jo viņi 350 dienas gadā dzīvo ārpus Krievijas))

! 27.februāris 2021 15:59
2 1 Atbildēt

No Auruma tiešām nobīstas, tiklīdz to ierauga)) Luksusvolga-čļenovozs, izgatavots dažos eksemplāros zagļu bandas bosa transportēšanai.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 15

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 

Mitsubishi modernizējis krosoveru ASX (+ FOTO)

Reizē ar platformas brāli Renault Captur, modernizācijas procesam cauri gājis arī Mitsubishi ASX. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti