Meksikā sāk ražot Fiat Mobi – kompaktāko itāļu markas krosoveru (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 29.marts 2021 5:17

Stellantis koncerna sastāvā ietilpstošā itāļu marka Fiat uzsākusi sava kompaktākā un cenu ziņā pievilcīgākā krosovera ražošanu Meksikas rūpnīcā.

2016.gadā prezentētais Fiat Mobi bija paredzēts Latīņamerikas tirgum un sākumā tika ražots tikai Brazīlijā, taču pēc PSA un FCA koncernu apvienošanās jaunā vadība nolēma krosovera ražošanu sākt arī Meksikā.

Fiat Mobi pamatā ir Lancia Ypsilon un Fiat Panda otrās paaudzes modeļa platforma. Automašīna apveltīta ar 190 mm klīrensu un tiek komplektēta ar vienlitrīgu trīscilindru benzīna motoru, kas attīsta 70 Zs (92 Nm) un darbojas komplektā ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu.  

Cenu ziņā pieejamākā versija Easy, kas Meksikas tirgū maksās 179 900 peso (aptuveni 7400 eiro), aprīkota ar diviem gaisa drošības spilveniem, ABS ar bremžu spēka sadales sistēmu un stūri, kurai var regulēt augstumu.

Dārgākā aprīkojuma versija Like ietver parkošanās sensorus aizmugurē, 3,5 collu LCD displeju mērinstrumentu panelī, septiņu collu multimediju ekrānu un elektriskos stiklu pacēlājus.

Trekking ir Mobi visdārgākā komplektācija, kas atšķiras ar virsbūves krāsas durvju rokturiem, aizsarguzlikām un jumta reliņiem. Trekking versijas aprīkojumā būs arī miglas lukturi un augstumā regulējams vadītāja sēdeklis.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ja 29.marts 2021 13:17
3 0 Atbildēt

tāds mazauto maksās 7t€, tad manis pēc lai arī saucās par krosoveru. Nav sliktākais variants

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti