Pirmo elektriskā Hummer eksemplāru pārdod par 2,5 miljoniem dolāru 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 30.marts 2021 7:52

Pašu pirmo GMC Hummer elektriskā pikapa eksemplāru Barrett Jackson izsolē pārdevuši par 2,5 miljoniem dolāru.

GMC Hummer EV tika prezentēts 2020.gadā un tā paša gada nogalē sākās ražošana. Pats pirmais eksemplārstika pārdots par 2,5 miljoniem dolāru, kas vairakkārt pārsniedz rūpnīcas cenu (112,6 tūkstoši dolāru). Sākumā uz konveijera tika likta pikapa speciālā versija Edition 1 ar 1000 Zs jaudu un bateriju komplektu, kas bez papildu uzlādes ļauj nobraukt vairāk par 550 km. Ražotājs ziņo, ka visi Edition 1 eksemplāri tika rezervēti stundas laikā kopš pieteikšanās atklāšanas tīmekļa tiešsaistē.

GMC Hummer ir apveltīts ar vairākām neparastām funkcijām. Piemēram, tam ir īpašs Crabwalk režīms, kurā visi četri riteņi vienā leņķī pagriežas vienā virzienā, lai pikaps varētu pārvietoties pa diagonāli šaurās vietās bezceļa apstākļos, Extract Mode režīms, kas var palielināt klīrensu par 15 centimetriem, kā arī 18 kameras, kas pastāvīgi skenē ceļa virsmu zem automašīnas korpusa.

Aprīļa sākumā pirmizrādi piedzīvos vēl viena Hummer EV versija, kur kravas kastes vietā zem slēgtas virsbūves iebūvēta trešā sēdekļu rinda. Paredzams, ka krosovera modifikācijas interjers tiks veidots tādā pašā stilā kā pikapam.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Krotow 30.marts 2021 18:25
1 0 Atbildēt

Tai pašā laikā ķīnieši Alibabā (AliExpress) tirgo hammera klonu, kuru nav kauns iedot bērniem pa dārzu izgāzt

electrek.co/2021/03/27/aw...a-small-catch/

viencexperc 31.marts 2021 9:48
1 0 Atbildēt

Nav brīnums.

ASV ir 18,5 miljoni iedzīvotāju, kuri ir miljonāri.

( skauģiem interesē arī tas, cik ASV ir demokrāti. Demokrātu ir 40,1 miljons. Jeb tie, kuri saņem pārtikas pakas).

Bet jāņem vērā, ka valsts ekonomikā viens miljonārs ir vismaz 1000 demokrātu vērts, jo tieši miljonāri maksā visvairāk nodokļus, algo cilvēkus, utt. Tāpēc attiecība 18,5 pret 40 ir pat smieklīgi maza.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti