Uzņēmums E.Leclerc Location saņēmis pirmās 100% elektriskās Dacia Spring automašīnas 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Renault | 15.aprīlis 2021 14:15

Ekonomiski pieejamāko elektrisko automašīnu tirgū tagad ir iespējams iznomāt par 5 EUR dienā bez ilgtermiņa līgumsaistībām.

Četrus mēnešus pēc paziņojuma par E.Leclerc un Groupe Renault partnerības uzsākšanu ar mērķi paātrināt elektromobiļu izmantošanu pirmie Dacia Spring automobiļi jau ir pieejami nomai 510 E.Leclerc nomas aģentūrās Francijā. Svinīgā nomas programmas atklāšana norisinājās E.Leclerc Centre ēkā Orlī, piedaloties Groupe Renault izpilddirektoram Lukam de Meo un E.Leclerc Centers Stratēģiskās komitejas priekšsēdētājam Mišelam-Eduardam Leklerkam. Dacia Spring nomas cena vienai dienai būs 5 EUR, un šajā summā ietilpst apdrošināšanas un apkopes izmaksas, turklāt noma ir pieejama bez ilgtermiņa līgumsaistībām. Tādējādi autovadītājiem Francijā būs iespēja izmantot elektromobilitātes sniegtās priekšrocības par vēl nebijušu cenu.

Dacia Spring pašlaik pieejama tikai E.Leclerc klientiem

Līdz pavasara beigām E.Leclerc nomas aģentūras saņems visus pasūtītos Dacia Spring un Renault ZOE modeļus2. Pateicoties Dacia Spring3 un Renault ZOE pievilcīgajām nomas izmaksām, attiecīgi 5 un 6 eiro dienā, elektromobiļi visā Francijā kļūs daudz pieejamāki, turklāt par ļoti izdevīgām cenām. E.Leclerc nomas aģentūru klienti būs pirmie, kam būs iespēja izmēģināt jaunāko Dacia modeli. Savukārt iegādes pasūtījumiem privātpersonām šis modelis ir pieejams kopš 20. marta ar iespēju saņemt to jau šī gada rudenī.

“Man ir liels gandarījums, ka šī partnerība uzņem apgriezienus E.Leclerc nomas aģentūrās, kuras sāk piedāvāt nu arī Dacia Spring un Renault ZOE automobiļus. Kopā ar E.Leclerc Centres mēs cenšamies padarīt elektromobilitāti pieejamāku pēc iespējas plašākam klientu lokam, pateicoties cenai, praktiskumam un tuvumam. Esmu pārliecināts, ka rītdienas mobilitāte kļūs par ekosistēmas sastāvdaļu, pateicoties šādām lietderīgām, konkrētām un praktiskām partnerībām kā šī,” uzsvēra Luka de Meo, Groupe Renault izpilddirektors.

“Esmu ļoti gandarīts, ka šodien tiek īstenota mūsu apņemšanās uzlabot elektromobiļu pieejamību Francijā. Šī apņemšanās ir cieši saistīta arī ar E.Leclerc politiku par vidi un pirktspēju. Esam lepni, ka varam to darīt kopā ar Groupe Renault un šī uzņēmuma zīmolu Dacia. Es uzskatu, ka šis ir svarīgs brīdis abiem uzņēmumiem, un mūsu piedalīšanās šodienas pasākumā kalpo tam kā apliecinājums. Kopā mēs padarām elektroenerģiju pieejamu ikvienam,” norādīja Mišels-Eduards Leklerks, Leclerc Centres Stratēģiskās komitejas priekšsēdētājs.

2010. gadā E.Leclerc un Renault izveidoja elektromobilitātes programmu, piedāvājot vairākus pakalpojumus un izglītības programmas – veikalu autostāvvietu aprīkošana ar uzlādes iekārtām no 2011. gada, Renault ZOE transportlīdzekļu iegāde darbiniekiem no 2012. gada un “vēstnieku” klubu izveide ar mērķi veicināt mobilitāti 2013. gadā. Parakstot Francijas Satiksmes ministrijas izstrādāto “100 000 uzlādes staciju” hartu, uzņēmums E.Leclerc 2019. gada 12. oktobrī paziņoja par savu apņemšanos divu gadu laikā paplašināt esošo elektrisko uzlādes tīklu skaitu līdz 5000 vietām, savukārt līdz 2025. gadam – jau līdz 10 000 uzlādes vietām visā Francijā.

Dacia Spring un Renault ZOE – divi 100% elektriski pilsētas auto

Ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi un gandrīz 350 000 pārdotiem elektroauto Groupe Renault ir līderis elektromobiļu jomā Eiropā. Renault ZOE 2020. gadā bija pārdotākais elektriskais transportlīdzeklis Eiropā.

ZOE, ar 395 km nobraukuma distanci atbilstoši WLTP normatīviem, ir daudzpusīgs elektroauto gan ikdienas izbraucieniem pilsētā, gan garākiem pārbraucieniem. Automobiļa uzlādes jauda ļauj tikai 30 minūšu laikā atgūt līdz pat 80 km gaitas rezerves.

Groupe Renault ar Dacia zīmolu turpina attīstīt elektromobilitāti, pieturoties pie savas pārliecības piedāvāt mūsdienīgas automašīnas, kas nodrošina braucējiem būtiskāko. 100% elektriskais Dacia Spring ir īsta revolūcija – lētākais elektriskais pilsētas automobilis tirgū padara elektromobilitāti vēl pieejamāku. Aiz sava avantūriskā veidola tas slēpj rekordlielu ietilpību, uzticamu elektrisko piedziņu un pārliecinošu nobraukuma distanci. Tas viss padara šo modeli par universālu un praktisku pilsētas automašīnu. Dacia Spring nodrošina 230 km nobraukuma distanci atbilstoši WLTP un 305 km nobraukuma distanci atbilstoši WLTP City normatīviem (apstiprināšanas cikls pilsētas apstākļos), garantējot lietošanas daudzpusību gan pilsētā, gan ārpus tās.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 15.aprīlis 2021 16:19
1 2 Atbildēt

Nabagiem patiks!

GK1968 15.aprīlis 2021 19:24
1 0 Atbildēt

Dienā? Cik diez tā noma naktī? Laikam ievērtējuši to, ka tāpat jau lielāko dienas daļu nostāvēs pieslēgti elektrotīklam...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti