Honda pastāsta par jauno HR-V (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 23.aprīlis 2021 10:05

Japānas autobūves uzņēmums Honda atklājis informāciju par krosovera HR-V jaunās paaudzes modeli, kas Eiropas pircējiem kļūs pieejams 2021.gada nogalē.

Jaunais Honda HR-V debitēja šā gada februārī, taču tehnisko informāciju ražotājs toreiz noklusēja. Tagad klusums pārtraukts un jaunākajā preses relīzē atklāts, ka HR-V ir hibrīds ar benzīna motoru un diviem elektromotoriem. Ja precīzāk, tad e:HEV hibrīdtehnoloģija apvieno 1,5 litru četrcilindru benzīna motoru un divus kompaktus elektromotorus, kas rada 131 Zs un 253 Nm. 

Vadītāja rīcībā būs trīs braukšanas režīmi: Sport, Normal un Econ, kā arī papildu iestatījums ar nosaukumu "B", kuru aktivizējot, enerģijas atgūšanas sistēmas darbība bremzēšanas laikā sāk strādāt vēl intensīvāk.

Multimediji ar 9 collu ekrānu ir pilnībā pārstrādāti, viegli savienojami ar telefonu (Bluetooth, WLAN), turklāt lielākā daļa lietotņu būs atjaunināma ar Over-the-Air palīdzību.

Honda Sensing elektronisko palīgu kompleksā ietilpst adaptīvā kruīza kontrole, frontālās sadursmju novēršanas sistēma, neredzamās zonas uzraudzība, kā arī palīdzības sistēma, nobraucot no kalna.

Ražotājs atzīmē arī jauno Air Diffusion System ventilācijas sistēmu, kas gaisa plūsmu novirza uz griestiem, uzlaboto vadītāja pozīciju, kas nodrošina teicamu redzamību, Magic Seat aizmugures sēdekļus, kas ļauj viegli iegūt nepieciešamo kravas  telpu atkarībā no pārvadājamās bagāžas gabarītiem.

Honda neatklāj krosovera gabarītus, vien piemin, ka priekšējā rindā sēdošajiem ir vairāk vietas, bet aizmugurē ceļu zonā brīvā telpa pieaugusi par 35 mm.  

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
felix65 23.aprīlis 2021 21:06
6 1 Atbildēt

Zinat kādas izmaksas raidera ar hondas motoru apkopei? Eļļas filtrs 20, gaisa filtrs 36 u.t.t. Pirms mest acis uz kaut ko japāņu, 2x padomājiet.

Antons 23.aprīlis 2021 11:18
5 2 Atbildēt

Izskatas ka vecs Hyundai Tuscon, tātad novecojis par 1 paaudzi.

650 23.aprīlis 2021 17:27
4 0 Atbildēt

ouu, aizmugures passāžieriem jauna tipa extra parādījusies- izskatās pēc Spļaujamtrauka...līdzīgi kā pats tas hlams no ārpusses.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti