Škoda publicē jaunās Fabia dizaina skices (+ FOTO) 21

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 23.aprīlis 2021 13:47

Škoda publicējusi jaunās Fabia oficiālās dizaina skices atklājot, ka ceturtās paaudzes modelis savu pirmizrādi piedzīvos maijā.

Ražotāja preses relīzē norādīts, ka jaunais modelis būs ievērojami lielāks, dinamiskāks un emocionālāks. Tagad tas pārgājis uz Volkswagen MQB-A0 platformu ko izmanto arī VW Polo un Audia A1, pastiepies garumā par 111 mm, kļūstot platākam par 48 mm, bet bagāžas nodalījumā ietilps par 50 litriem vairāk.

Vizuāli jaunā Fabia centīsies pārliecināt ar dinamiskāku veidolu, šauriem diožu lukturiem un melnu radiatora resti hroma ierāmējumā. Sportisku izskatu piedod arī jumta spoileris, šaurie atpakaļskata spoguļi un lielie riteņu diski ar dinamisku dizainu. Var pamanīt, ka jaunā Fabia izmantos modernus diožu lukturus ar asām šķautnēm apveltītiem LED moduļiem, bet aizmugurē to struktūra atgādina asas adatas.  

Tiek ziņots, ka motoru piedāvājums aptvers diapazonu no 65 līdz 150 Zs, ieskaitot CNG versiju, bet dīzeļdzinēju agregātu klāstā vairs nebūs.

 Kopš ieviešanas 1999. gadā Škoda Fabia ir bijis viens no vislabāk pārdotajiem transportlīdzekļiem savā klasē, kopumā atrodot vairāk nekā 4,7 miljonus pircēju.

 
21 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 23.aprīlis 2021 16:14
5 3 Atbildēt

Realitātē būs uz 14zoll diskiem, kuri pa 16cm iekrituši arkās.Šķībiem riteņiem, ar veosippēda riepām.Ar maisadrēsbes lupatsalonu, kas apkadarināts ar atkritumu pārstrādes procesā iegūtu plastmassai līdzīgu vielu. Starp riepu un arku tiks atstāta attiecīga šķirba- lai katrs Lohs var tur savu galvu iebāzt.Jā.

Madars Vizbulis 23.aprīlis 2021 16:05
4 4 Atbildēt

nepatik, diski parak mazi

Latvietis 25.aprīlis 2021 10:18
2 0 Atbildēt

Fuj škoda. Bezjēdzīgi izlietoti dabas resursi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti