Volkswagen Tiguan Allspace piedzīvo modernizāciju (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 12.maijs 2021 13:02

Volkswagen prezentējis septiņvietīgā Tiguan modernizēto modeli.

Volkswagen iepazīstinājis ar vienu no saviem pieprasītākajiem modeļiem – krosovera Tiguan pagarināto modeli Allspace (Ķīnā Tiguan L), kas kopš ieviešanas 2017.gadā saražots un pārdots 1,5 miljonu vienību lielā skaitā.

Allspace ir 22 cm garāks par standarta Tiguan, bet pēc modernizācijas tā garums pieaudzis par 22 mm sasniedzot 4723 mm, saglabājot to pašu riteņu bāzi (2787 mm).

Modernizētais Allspace, tāpat kā parastais Tiguan, ieguvis vizuālās pārmaiņas astotās paaudzes Golf ģimenes automašīnu stilā. Jau pamata komplektācijā tas apgādāts ar diožu priekšējiem un aizmugures lukturiem, bet modernie IQ.Lights matricas diožu lukturi pieejami par piemaksu. Pircējs varēs priecāties arī par ciparu mērinstrumentiem un MIB3 jaunāko multimediju-informācijas sistēmu. Komfortam un drošībai - klimatkontrole Climatronic Touch, avārijas bremzēšanas sistēma, neredzamās zonas uzraudzības sistēma, uzlabota adaptīvā kruīza kontrole, joslu uzturēšanas funkcija.

Eiropā Allspace motoru klāstā ir divu litru dīzeļdzinējs ar 150 un 200 Zs jaudu, kā arī 1,5 un 2,0 litru benzīna motori ar 150 līdz 245 zirgspēku jaudu. Lai dīzeļdzinēji atbilstu jaunākajām ekoloģijas prasībām ražotājs izmanto Twindosing tehnoloģiju ar dubulto Adblue iesmidzināšanu un diviem SCR katalizatoriem.

Allspace modeli ražos divas rūpnīcas – viena no tām atrodas Šanhajā un apgādās Ķīnu, bet Pueblas rūpnīca Meksikā ražos automobiļus Dienvidamerikas, Ziemeļamerikas un Eiropas tirgiem.

 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
sigulis 12.maijs 2021 20:57
1 0 Atbildēt

Tilai 3 cm īsāks par pirmo Touregu! Tāda īpatnēja stratēģija, tāpat kā tagadējais X3 lielāks par pirmo X5...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 2

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti