Vizuālie uzlabojumi Audi A4 un A5 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 23.maijs 2021 11:06

Vācijas autobūves uzņēmums Audi izstrādājis vizuālo uzlabojumu piedāvājumu A4 un A5 modeļiem.

Audi piedāvā divas jaunas A4 un A5 stila paketes. A4 “S line Competition” ietilpst S-line eksterjera pakete un papildu melnā pakete, kas ietver matēti lakotu radiatora resti, sliekšņu uzlikas, S4 spoileri un melnas krāsas Audi logotipa riņķus. Piedāvājumā iekļauti arī 19 collu lietie diski.

“S line Competition plus” piedāvā arī LED lukturus, komforta apgaismojuma paketi, melnus ārējos atpakaļskata spoguļus un durvju sliekšņu alumīnija uzliku izgaismojumu . Sarkanā krāsā nokrāsoti bremžu suporti tiek pievienoti visiem dzinējiem, kuru jauda pārsniedz 150 kW. Abos gadījumos jumtu pēc izvēles var pasūtīt spoži melnā krāsā.

A5 modelī "S line Competition " papildina S-line eksterjera paketi ar uzkrītošiem melniem elementiem. Plus komplektā ietilpst arī Matrix LED lukturi un, tāpat kā A4, melni ārējie spoguļi, sarkani bremžu suporti jaudīgākiem motoriem, kā arī Ambient gaismas pakete dinamiskam izskatam. Arī Audi A5 Coupe var pasūtīt arī ar spoži melnu jumtu.

Abi modeļi ar vizuālo uzlabojumu paketēm kļūs pieejami no jūlija. Vācijā A4 S line maksās no 38 250 eiro, S line Competition – no 45 400 eiro. A5 S line – no 43 200 eiro, A5 S line Competition – no 49 600 eiro.

 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Jo 24.maijs 2021 0:13
1 1 Atbildēt

Uz reno kangoo cenu fona tas a4 vairs nemaz tik dārgs neliekas! jā?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti