Kardināli izmainīts dizains - Kia Sportage nomaina paaudzi (+ FOTO) 11

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 8.jūnijs 2021 11:56

Kia Sportage nomainījis paaudzi. Pagaidām publicēti vien jaunā modeļa attēli, bet tehnisko informāciju sola atklāt vēlāk.

Jauno modeli veidojis kādreizējais BMW un Infiniti speciālists Karims Habibs, un, kā uzskata eksperti, veicis vērienīgas pārmaiņas no bijušā dizainera Pītera Šraijera atstājot vien raksturīgo Tiger Nose.

Jaunā modeļa izskatu tagad veido kompozīcija, kas vienotā elementā apvieno radiatora resti, jaunās formas lukturus, bumerangam līdzīgos dienasgaitas lukturus un vizuāli “pieslēdz” tam arī motora pārsegu. Pilnīgi cita forma ir arī logu līnijai, sānu paneļiem, spoguļiem, aizmugures stiklam un jaunajiem lukturiem, kas savstarpēji savienoti ar horizontālu izgaismojamu līniju.

Jaunais Sportage ieguvis digitālo informācijas paneli un multivides ekrānu, kas apvienoti vienotā blokā, jaunu viduskonsoli ar grozāmu transmisijas režīmu ripu, kā arī jaunu trīsspieķu stūri ar funkciju izvēles pogām.

Zināms, ka jaunais Sportage dala platformu ar Hyundai Tucson, iegūs atmosfēriskos un turbo benzīna motorus, kā arī hibrīdiekārtu ar 230 Zs jaudu.

Jaunajai paaudzei apstiprināta bezceļu versija, kas sauksies Sportage X-Line un atšķirsies no parastā krosovera ar buferu un sānu uzlikām.

Dienvidkorejā jaunā Sportage ražošana sāksies jūnijā.

Foto: Publicitātes attēls

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
gunbox 8.jūnijs 2021 13:33
4 1 Atbildēt

Jā, tikai Sportage bija savs stils. Šo jau var nosaukt par citu modeli.

Tas gan 8.jūnijs 2021 12:20
2 3 Atbildēt

Pulka labāk

Suntazi 8.jūnijs 2021 12:40
2 4 Atbildēt

Labāk izskatās, kā jaunais Tucson.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti