Ļoti īpašs mazauto - Abarth piesaka 695 Esseesse (+ FOTO) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 4.jūlijs 2021 5:15

Stellantis sastāvā ietilpstošais sporta un ielas satiksmes automobiļu ražotājs Abarth piesaka jaunu modeli 695 Esseesse, kas tiks saražots 1390 vienībās.

Abarth Collectors Edition papildinās jauns modelis 695 Esseesse – 695 automašīnas tiks krāsotas Scorpione melnā krāsā, 695 – Campovalo pelēkā. Visas būs apgādātas ar 1,4 litru 180 Zs jaudīgu motoru, jaunu alumīnija motora pārsegu un Akrapovic titāna izplūdes sistēmu ar diviem apaļiem izvadiem katrā pusē.

Komplektu papildina sēdekļi ar baltu sēdvirsmu, uzrakstu „One of 695” uz galvas atbalstiem un sarkanām drošības jostām, oglekļa šķiedras dekori pedāļiem, stūrei un ātrumpārslēgam, ar alkantaru apvilkts priekšējais panelis, ko rotā uzraksts „Esseesse”. Tam jāpieskaita balti un sarkanas krāsas eksterjera akcenti, kā arī speciālas emblēmas.

Noteikti jāpiemin prāva izmēra aizmugures spoileris, ko var iestatīt 13 pakāpēs – no 0 līdz 60 grādiem. Maksimālā slīpumā (60 grādi) un pie ātruma 200 km/h tas palielina aerodinamisko slodzi līdz 42 kilogramiem, bet nulles grādu stāvoklī ļauj 695 Esseesse sasniegt maksimālo ātrumu 225 km/h. Mazajam sporta auto standarta sprintam no 0 līdz 100 km/h nepieciešamas 6,7 sekundes.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kosmoss 4.jūlijs 2021 7:27
3 1 Atbildēt

Tas tak fiat 500

Visums 4.jūlijs 2021 8:01
2 1 Atbildēt

un Alpina ir BMW - vai tad tu to nezināji?

Latvietis 5.jūlijs 2021 6:39
2 2 Atbildēt

Šādu knišļa Auto uz ielas var netīšām nospiest. Mūsu valstī tāda neder, var pazust uz ielas iekrītot bedrē.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti