Čau! Tad tas ķēms viņu tomēr nespēj sataisīt?
Varbūt signalizācija sajukusi prātā?
Varbūt te ko atradīsi
Čau! Tad tas ķēms viņu tomēr nespēj sataisīt?
Varbūt signalizācija sajukusi prātā?
Varbūt te ko atradīsi
saab serviss
"E & S auto", firma, Autoserviss
Kalngale, Cīruļu 27, Carnikavas pagasts, Rīgas rajons, LV-2116
Tālrunis: 7903094
"E&S Auto" SIA, SAAB un KIA specializētais autoserviss
G. Astras 13, Rīga, LV-1082
7149679
cenas gan varētu nebūt pārāk saldas. Bet vismaz diagnosticēs problēmu...
Master, E&S sen jau nav Kalngalē, kaut gan ja nešaubos tur arī joprojām remontē SAAB.
Dabū to autiņu uz servisu. Tur arī atradīsi elektriķi, citādi te uz vietas tev tādus padomus sados. Īpaši, ja tik vien pateikt par vainu vari.
veel varu piemetinaat, ka ne imobilaizers, ne benziina suuknis nav vainiigs.
Saabam virs katras sveces ir pa indukcijas spolei - tas viss bardaks kopā veido aizdedzes bloku - tas sarkanais klucis virs motora galvas
www.longrun.com/parts/pics/dcp00169.jpg
1) vajag nočekot, vai tas bloks pa vadiem ko saņem. Ja līdz blokam viss ok, tad vaina blokā.
2) ja aizdedzes bloks neko nesaņem, skatamies tālāk, visticamāk uz dzinēja vadības bloku, vai vēl kur... hvz, no kurienes saabam tas viss rodas
A kā tas vietējais kuļibins secenāja, ka nav dzirksteles?
hz kaa secinaaja, bet secinaaja. turklaat ieteica aizbraukt pie asiamotors elektrikja uz spilves ielu. kaads ir kautko taisiijis tajaa servisaa ??
JaanisS rakstīja:auto: saab 9000 2.0L turbo 1990.g.
probleema: autinju nevar iedarbinaat, meistars saka ka nav dzirksteles. itkaa vaina esot borta kompii vai arii kautkur vados. pats negrib njemties ar elektriibu.
vai kaads nevareetu ieteikt kaadu servisu vai elektrikji, kur par sapraatiigu cenu noskaidrotu, kas ar to kompi noticies ?
Varu gan apskatiities, gan sataisiit! Tikai neesmu Riigaa
Un par kompja defektu aizmirsti, ja vien akji neesi pievienojis otraadi. Tur veel ir n-taas iespeejas, kaapeec nav dzirksteles.
MasterD... Shim veel nenaak sarkanais bloks...
Arnijs rakstīja:
JaanisS rakstīja:auto: saab 9000 2.0L turbo 1990.g.
probleema: autinju nevar iedarbinaat, meistars saka ka nav dzirksteles. itkaa vaina esot borta kompii vai arii kautkur vados. pats negrib njemties ar elektriibu.
vai kaads nevareetu ieteikt kaadu servisu vai elektrikji, kur par sapraatiigu cenu noskaidrotu, kas ar to kompi noticies ?
Varu gan apskatiities, gan sataisiit! Tikai neesmu Riigaa
kur tad tevi var atrast ?
turbopiile rakstīja:89 km no Rgas..
Bingo!!! Pa Vidzemes soseju...
Varu jau arii aizbraukt, apvienojot ar kaut ko...
Arnij , atbliez man savu t. uz Jjusis@inbox.lv
Arnijs rakstīja:
MasterD... Shim veel nenaak sarkanais bloks...
Esmu to saabu redzējis. Viņam ir motors ar sarkano bloku. Patiesībā viņš ir pārbāzts ar elektroniku, no kuras 20% nestrādā, bet pārējie 80 gļuko
Motora kodu gan nezinu.
Var jau buut! DI bloki saaka naakt no 90g., bet paarsvaraa vinjus esmu redzeejis uz B234 motoriem (2.3) Man ir uz jaukshanu 2.0 turbo, bet bez bloka.
Katraa zinjaa ir arii viens pusnokaavies DI bloks, kuram pie maziem apgr. reizeem atsaka 1 cilindrs, bet palaishanai der.
MasterD,
Tas Tava senca ex saaps?
Sarkanajam blokam mierigi var parbaudit vai ir dzirkstele uz podiem piemaucot pareizus svecvadus pie svecu ligzdam un pievienojot pie svecem podos. Tad ar parasto aidzedzes regulesanas aparaturu var izdarities. Protams tas i jamaak
Ozz rakstīja:MasterD,
Tas Tava senca ex saaps?
paklusēšu.
Par ASIA Motors neko sliktu pateikt nevaru - izpūtēju principā man nomainīja, vairāk neko pie viņiem neesu darījis.
izpūtēju nomainīt - tas pats, kas šefpavāram ūdeni tējai uzvārīt.
elektroprobleema
auto: saab 9000 2.0L turbo 1990.g.