cena 3100 EUR (pat iespeejams veel runaat
)
dziive piespiezh, bet neko dariit
ir any ideas drosi rakstiet seit, vai uz 4sale@tvnet.lv vai zvaniet 9174713 (Toms)
cena 3100 EUR (pat iespeejams veel runaat
)
dziive piespiezh, bet neko dariit
ir any ideas drosi rakstiet seit, vai uz 4sale@tvnet.lv vai zvaniet 9174713 (Toms)
TightenLoop rakstīja:sorry bet ja tev buutu kaads vecaakas vaagis ta gan vareetu runaat ... man brcka veelas pirks kaadu vecu uscaru
tad kad bracka nopirks,lai uzraksta ieksh iauto forumaa liidziigu aprakstu taveejam...var biki garaaku arii![]()
TightenLoop rakstīja:sorry bet ja tev buutu kaads vecaakas vaagis ta gan vareetu runaat ... man brcka veelas pirks kaadu vecu uscaru
Ja ir nopietna interese, ir labs exemplārs "Oldsmobile Delta Royal" 84 gada, visnotaļ labā skatā, Latvijā nebraukts, bet ar motora defektu... Motors 5.7. Zinu, kur var iegūt motoru rez. daļām
316i rakstīja:
tad kad bracka nopirks,lai uzraksta ieksh iauto forumaa liidziigu aprakstu taveejam...var biki garaaku arii
![]()
![]()
![]()
marexs rakstīja: Kas varētu būt par problēmu, ka, ieslēdzot stikla slotas vojagerim, automātiskā kārba ieslēdzas servisa režīmā?
Jāpiepumpē riepas... ![]()
marexs rakstīja: Kas varētu būt par problēmu, ka, ieslēdzot stikla slotas vojagerim, automātiskā kārba ieslēdzas servisa režīmā?
parasti ir otrādāk...
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23