- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Lai smalki brauktu smalks numurs nav vajadzīgs.
andzha rakstīja: Heh, man jau ir kruts numurs-ieguvu komplektā ar visu mašīnu. Kādam luxus dīzeļbembistam varētu būt tīri patīkams
Mans kā reiz arī drīz tirgos savu "dīzeļbembi", un Nr atsevišķi **740
P.S. Rakstīt tepat PM, runā ka pat 250Ls+ esot vērts
Bils rakstīja:
andzha rakstīja: Heh, man jau ir kruts numurs-ieguvu komplektā ar visu mašīnu. Kādam luxus dīzeļbembistam varētu būt tīri patīkams
Mans kā reiz arī drīz tirgos savu \"dīzeļbembi\", un Nr atsevišķi **740
Liela numuru izvēle ir šeit: numur1.lv/...
Alberto rakstīja:
Bils rakstīja:
Īstenībā, tur pārdod nelaimīgos nr., tipa pēc krašiem utt.
Ne visus, bet lielu daļu. Neesmu māņticīgs, BET...
Uh_ti rakstīja:
Alberto rakstīja:
Bils rakstīja:
Īstenībā, tur pārdod nelaimīgos nr., tipa pēc krašiem utt.
Ne visus, bet lielu daļu. Neesmu māņticīgs, BET...
Ar humora izjūtu Tev viss kārtībā! ![]()
joop rakstīja: Tagad ar tām SMUKAJĀM ciparu un burtu kombinācijām ir pavisam švaki...bez dažu - labu ļoti lielu cilvēku paraksta nenotiek nekas (no ļoti drošiem avotiem)...
CSDD rīkotājcilvēkus jau kādu laiku pavada sviluma smaka - īsie numuri dāļāti pa labi un kreisi. Tagad tie strauji sāk beigties un vīri domā kā saglābt situāciju, lai nenāktos mainīt standartu.
Alberto rakstīja: Liela numuru izvēle ir šeit: numur1.lv/...
...bla...bla...bla...
Tas viss numuru portāls ir reāls 'feiks', jo daļa numuru nemaz neeskistē CSDD datu bāzē. Vienkārši paši portāla veidotāji salikuši 'kreisos' numurs, lai tas viss izskatītos pēr ultra-mega-super populāras pārdošanas vietas.
Fridrihs rakstīja:
Alberto rakstīja: Liela numuru izvēle ir šeit: numur1.lv/...
...bla...bla...bla...
Tas viss numuru portāls ir reāls 'feiks', jo daļa numuru nemaz neeskistē CSDD datu bāzē. Vienkārši paši portāla veidotāji salikuši 'kreisos' numurs, lai tas viss izskatītos pēr ultra-mega-super populāras pārdošanas vietas.
Ja dažu numuru saistību ar auto neuzrāda CSDD nodevas kalkulators, tas vēl nenozīmē, ka numurs ir feiks. Iespējas ir sekojošas:
a) numurs nodots glabāšanā CSDD;
b) numurs vēl nav bijis apritē un to tirgo CSDD darbinieks.
markss rakstīja: ja man ir nr. A+A divu ciparu, nez vai varu dabūt to pašu uz A+B
Uz A+B, manuprāt, var.