Man sodien teica, ka nummuru prieks izmaksā no 400 - 600 ls
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Man sodien teica, ka nummuru prieks izmaksā no 400 - 600 ls
savukārt ar mani vakar runāja kaijas.
Lai smalki brauktu smalks numurs nav vajadzīgs.
Heh, man jau ir kruts numurs-ieguvu komplektā ar visu mašīnu. Kādam luxus dīzeļbembistam varētu būt tīri patīkams
andzha rakstīja: Heh, man jau ir kruts numurs-ieguvu komplektā ar visu mašīnu. Kādam luxus dīzeļbembistam varētu būt tīri patīkams
Mans kā reiz arī drīz tirgos savu "dīzeļbembi", un Nr atsevišķi **740
P.S. Rakstīt tepat PM, runā ka pat 250Ls+ esot vērts
Bils rakstīja:
andzha rakstīja: Heh, man jau ir kruts numurs-ieguvu komplektā ar visu mašīnu. Kādam luxus dīzeļbembistam varētu būt tīri patīkams
Mans kā reiz arī drīz tirgos savu \"dīzeļbembi\", un Nr atsevišķi **740
Liela numuru izvēle ir šeit: numur1.lv/...
Alberto rakstīja:
Bils rakstīja:
Īstenībā, tur pārdod nelaimīgos nr., tipa pēc krašiem utt.
Ne visus, bet lielu daļu. Neesmu māņticīgs, BET...
Uh_ti rakstīja:
Alberto rakstīja:
Bils rakstīja:
Īstenībā, tur pārdod nelaimīgos nr., tipa pēc krašiem utt.
Ne visus, bet lielu daļu. Neesmu māņticīgs, BET...
Ar humora izjūtu Tev viss kārtībā!
Tagad ar tām SMUKAJĀM ciparu un burtu kombinācijām ir pavisam švaki...bez dažu - labu ļoti lielu cilvēku paraksta nenotiek nekas (no ļoti drošiem avotiem)...
joop rakstīja: Tagad ar tām SMUKAJĀM ciparu un burtu kombinācijām ir pavisam švaki...bez dažu - labu ļoti lielu cilvēku paraksta nenotiek nekas (no ļoti drošiem avotiem)...
CSDD rīkotājcilvēkus jau kādu laiku pavada sviluma smaka - īsie numuri dāļāti pa labi un kreisi. Tagad tie strauji sāk beigties un vīri domā kā saglābt situāciju, lai nenāktos mainīt standartu.
Alberto rakstīja: Liela numuru izvēle ir šeit: numur1.lv/...
...bla...bla...bla...
Tas viss numuru portāls ir reāls 'feiks', jo daļa numuru nemaz neeskistē CSDD datu bāzē. Vienkārši paši portāla veidotāji salikuši 'kreisos' numurs, lai tas viss izskatītos pēr ultra-mega-super populāras pārdošanas vietas.
Fridrihs rakstīja:
Alberto rakstīja: Liela numuru izvēle ir šeit: numur1.lv/...
...bla...bla...bla...
Tas viss numuru portāls ir reāls 'feiks', jo daļa numuru nemaz neeskistē CSDD datu bāzē. Vienkārši paši portāla veidotāji salikuši 'kreisos' numurs, lai tas viss izskatītos pēr ultra-mega-super populāras pārdošanas vietas.
Ja dažu numuru saistību ar auto neuzrāda CSDD nodevas kalkulators, tas vēl nenozīmē, ka numurs ir feiks. Iespējas ir sekojošas:
a) numurs nodots glabāšanā CSDD;
b) numurs vēl nav bijis apritē un to tirgo CSDD darbinieks.
ja man ir nr. A+A divu ciparu, nez vai varu dabūt to pašu uz A+B
Kā iegūt smalku sērijas numurzīmi?
Vai Bauskas ielas mapītē, kurā tiek piedāvāti t.s. izvēles numuri, mēdz būt arī tādi numuri kā 1, 4, 5, 7, 17, 55, 77, 88, 99, 777, 7777 un tml?