nākamreiz ņemsim tevi līdzi chesterfiild, un varēsi rādīt klasi mentu sūtīšanā na*uj
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
nākamreiz ņemsim tevi līdzi chesterfiild, un varēsi rādīt klasi mentu sūtīšanā na*uj
hmnc rakstīja: nākamreiz ņemsim tevi līdzi chesterfiild, un varēsi rādīt klasi mentu sūtīšanā na*uj
jā, labprāt parādīšu, kā tas darāms, protams, ja būs par ko. Ir mēģināts, tici man, nekas briesmīgs.
es vēl tikai mācos. pirmstam nav bijuši šādi gadījumi. bet nu ņemšu vērā tavus ieteikumus. paldies
Chesterfiiilds rakstīja:
hmnc rakstīja: nākamreiz ņemsim tevi līdzi chesterfiild, un varēsi rādīt klasi mentu sūtīšanā na*uj
jā, labprāt parādīšu, kā tas darāms, protams, ja būs par ko. Ir mēģināts, tici man, nekas briesmīgs.
aga , tikai zilas ribas no dubinaala un naxc obezjannjikaa , nu galiigaakaa xy.nja
TDIOTS rakstīja:
Chesterfiiilds rakstīja:
aga , tikai zilas ribas no dubinaala un naxc obezjannjikaa , nu galiigaakaa xy.nja
godīgi sakot, gandrīz uzminēji Toties ir ko atcerēties vai ne?
xy lji ko mineet atminjas no beerniibas
Mūsu mīļie CP