Belarus T678-cvetnoj. Cena- 800 Ls.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Belarus T678-cvetnoj. Cena- 800 Ls.
bis pa dargu - paldies! ir citi varianti.
canon MF3110 cena - 120 ls
Brother DCP-115C, cena Ls 59.
Es pie viena nojautāšos - Manam skenerim, ja skanē B/W bildes, tad sanāk ideāli, bet ja krāsainas, tad viss tāds dzeltenīgs. Kāda varētu būt vaina, vai ir vērts remontēt, vai pa tiešo musoraprovadā???
Ja pie viena tad pie viena - ja kādam ir vēlme timerēties, varu atdot par dažām matricām kautkādu lētā gala HP flatbed - krāsainiem foto ik pa laikam rezultāts ir "pabalējis" un strīpains. Nav vairs pēc viņa arī nekādas vajadzības.
alus_veeders rakstīja: Es pie viena nojautāšos - Manam skenerim, ja skanē B/W bildes, tad sanāk ideāli, bet ja krāsainas, tad viss tāds dzeltenīgs. Kāda varētu būt vaina, vai ir vērts remontēt, vai pa tiešo musoraprovadā???
uzliec citus draiverus
rt rakstīja:
alus_veeders rakstīja: Es pie viena nojautāšos - Manam skenerim, ja skanē B/W bildes, tad sanāk ideāli, bet ja krāsainas, tad viss tāds dzeltenīgs. Kāda varētu būt vaina, vai ir vērts remontēt, vai pa tiešo musoraprovadā???
uzliec citus draiverus
Lūdzu apgaismo.
alus_veeders rakstīja:
rt rakstīja:
uzliec citus draiverus
Lūdzu apgaismo.
nu vot tā, sākās
sākumā parovē ieliec disku kas nāca līdzi, un saspied next next. būs droši vien daudz viskautkā lieka, bet vajadzētu arī sākt norāli skanēt
rt rakstīja:
alus_veeders rakstīja:
rt rakstīja:
uzliec citus draiverus
Lūdzu apgaismo.
nu vot tā, sākās
sākumā parovē ieliec disku kas nāca līdzi, un saspied next next. būs droši vien daudz viskautkā lieka, bet vajadzētu arī sākt norāli skanēt
Da tas skeneris ir slēgts pie vairākiem kompjiem (ar oriģinālo programmdisku), rezultāts tāds pats. Es sliecos uz to, ka tas ir kāds mehānisks bojājums, bet kāds .... ???
Vai tiešām, lodēšanas virtuozam - Raimim, nebūs nekādi ieteikumi ???
alus_veeders rakstīja: Vai tiešām, lodēšanas virtuozam - Raimim, nebūs nekādi ieteikumi ???
Es ieteiktu doties uz šopu.
ja melnbaltu skanē normāli, tad jau tas aparāts iet, vaina ir citur.
a hvz
neiesaku pirks skaneri....
biju nopircis, nekas jauks tur nebija...
Uggga rakstīja:
alus_veeders rakstīja: Vai tiešām, lodēšanas virtuozam - Raimim, nebūs nekādi ieteikumi ???
Es ieteiktu doties uz šopu.
Tā arī darīšu, alus beidzies !!!
rt rakstīja: ja melnbaltu skanē normāli, tad jau tas aparāts iet, vaina ir citur.
a hvz
Aparāts ta pošī, aizdoma ir uz lampu, moš noputējusi ???
nosauc konkreetu modeli un es tev pateikshu, pa cik varu dabuut.
Sviestc rakstīja: neiesaku pirks skaneri....
biju nopircis, nekas jauks tur nebija...
Pa cik pirki? Cena ir būtiska tomēr šeit...
Velos iegadaties skeneri
Varbut kads velas pardot skeneri, velams canon, bet izskatisu ari citus variantus. Ludzu noradit modeli un cenu.