Bij tā, šķiet, ka spieģels jāpagriež pa 90 grādiem un tur ir 2 skrūves.
Vot, sarunas uzturēšanai gribētu oponēt, bet nesanāks.
šito mezglu neesmu nost ņēmis, tikai stiklu mainījis.
Nezinu, kā tur tās skrūves.
Korpusa skrūves nav aiz spoguļa bet spogulā korpusā tajā vietā,kura pie durvīm skrūvējas. pogulis jāpagriež pats ,ar visu korpusu,pa tiem 90 grādiem. Un tad tur atklājas tās skrūves. Kaut kā tā.
jaa , taas garaas skruuves ar seshkanti.. parasti kaads tirlinjs vinjas ir apjajis un nav ieskruuveejis liidz galam...
Bij tā, šķiet, ka spieģels jāpagriež pa 90 grādiem un tur ir 2 skrūves.
Vot, sarunas uzturēšanai gribētu oponēt, bet nesanāks.
šito mezglu neesmu nost ņēmis, tikai stiklu mainījis.
Nezinu, kā tur tās skrūves.
Korpusa skrūves nav aiz spoguļa bet spogulā korpusā tajā vietā,kura pie durvīm skrūvējas. pogulis jāpagriež pats ,ar visu korpusu,pa tiem 90 grādiem. Un tad tur atklājas tās skrūves. Kaut kā tā.
jaa , taas garaas skruuves ar seshkanti.. parasti kaads tirlinjs vinjas ir apjajis un nav ieskruuveejis liidz galam...
apjaashana parasti notiek, pirmo reizi nepareizi uzkjerot un tad ar to sajaato viitni skruuveejot...
Pirmais rakstīja: tā, skrūves skaidrs.... šodien vēl netiku līdz mašīnai
a kas tām skrūvēm otrā galā, tobiš iekš kā jamās skrūvējas vai kaukādi muturi duravās iekšā?
tobiš ko parasti apjāj, skrūvi vai uzgriezni?
Durvīs ir iemetināti 'uzgriežņi'. Parasti apjājas skrūves 'galva' , bet ne vienmēr. Un,ka arī ir apjāta, var nourbt,tā nu nav problēma. Tu tak to visu māki
kurā virzienā un ar kādu spēku spogulis ir jāgriež... un pats galvenais, vai tur nevajag kautko izdarīt pirms tās griešanas... piemēram pavilkt ārā, kautko kautkur piespiest utml....
ķipa paprovēju pagriezt... tik lēti jamais nemaz negrib griezties....
kurā virzienā un ar kādu spēku spogulis ir jāgriež... un pats galvenais, vai tur nevajag kautko izdarīt pirms tās griešanas... piemēram pavilkt ārā, kautko kautkur piespiest utml....
ķipa paprovēju pagriezt... tik lēti jamais nemaz negrib griezties....
ar speeku, kas tev speeka nav, salauzt tur nekaa nevar btw..
ja izdomaasi njemtnost durvju obshivku un to spoguli, tad te vispaar var eposu sarakstit....
es nupat mēģināju pagriezt to spoguli... nesanāca... kāpēc es atkal TO rakstu... es mēģināju pagriezt arī otru (labās puses) spoguli un arī tas negriezās....
izskatās, ka pielīmēts jamais nav, jo neliela kustība starp spoguli un to daļu, kas pie durvīm būtu pieskrūvēta, tomēr ir....
laikam nāksies izveikt autorizētā servisa apmeklējumu
sāna spogulītis
ziniet man te tāda nepatīkama problēmiņa....
es nesen nopirku audī, bet vīnam, ziniet, nedaudz kustās ārējais spogulītis vadītāja pusē....
sakiet vai kāds ir saskāries ar šādu problēmu un ko man tagad darīt.... varbūt nopirkt pavairāk tās mazās līmītes? vai mēģināt pieskrūvēt stiprāk?