deksteram?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ir no 9-5 2,0 turbo kloķene ar pirmā cilindra aprautu šāli !
var slīpēt uz remonta izmēru un braukt !
pārējais motors ari ir galva virzuļi !
viņiem ir vienadi motori? cik daudz aprauta uz kuru remontu var izslipēt?man ar ir aprauta šale tikai kloķene ar pie viena paliekta nav jegas slipēt savadak darbs mēnesim
nav ne jausmas vai vienādi motori neesmu SĀP spec!
remonts viņiem tik viens ir 0.25 šāles klaņu grosa 25Ls.
kur viņiem ir motora kod nezini kautkā nevareju atrast ape motora man pid divus remontus 0.25 un 0.5 tev tur lielas švikas kloķenē pa cik atdosi ?
vēl neesmu noņēmis bet izskatās uz 0,25
bija domu to kloķeni noslīpēt un pārdot veselu!
šādu pa 100 eiro
nederes tev ta klokene...
tas japajautā kādam specam jo 2,o 16v T nāca gan 9000 gan 9-5
un virzuļu gājienu katologs uzrāda vienādus !
anonimikis rakstīja: nopērc un piemēri
Sāba kloķeni var arī pagaršot,neņemot nost. Baigais čakars. Aizbrauc ,palaizi vienam galu, otram galu un saprtatīsi. Motoram galu,protams.
Bet vai tik sābiem nebija tā,ka nav 2 vienādu kloķeņu,katram ir individuāli taisīta. Kā jau mašīnai priekš Personībām.
deksters rakstīja:
anonimikis rakstīja: nopērc un piemēri
Sāba kloķeni var arī pagaršot,neņemot nost. Baigais čakars. Aizbrauc ,palaizi vienam galu, otram galu un saprtatīsi. Motoram galu,protams.
Izskatās ka tu bez galu laizīšanas i dienu nevari iztikt. Nav jau čupa-čups. Laizītājs hrenovs
tik likus dzelzus nemaz divus vienadus nevar uztaisit
ko ta mes varam sarunat par to klokeni
ja Tu viņu gribi pirkt tad ņemu ārā satiekamies un šķiramies kā draugi pa 100 eiro !
ir viena nianse man tik tagad uzsitiena nav muciņa speciālā ar ko atskrūvēt pie tās es varētu tikt tikai pēc svētkiem !
a ko ja man gadijumā neder un ja tavejā ar saliekta bikiņ kā manejā un ar nav jēgas slīpēt
ja nederēs tad mainamies atpakaļ! saprotu ka grūti mūslaikos uzticēties !
a ko darit kautka jašiverejas kad ta sarunajam? kautko nometisi?
kloķene
kadam nav no9000cse96g2.otkloķene kur var dabūt?