Tas pats jautājums ir par Jēkabpili...tur atrodas gan Statoils gan Neste un cenas vienmēr atškirsa no citām vietām, ja Rīgā Nestē DD maksā 59,7 tad Jēkabpilī maksās 58,5 tā pat maksā arī 95E, itkā jau viens un tas pats kantoris,bet cenas atšķiras
aces izmazgaaji,KUR SALDUU VIADA?
STOP LETAk IR GAN.
Cenas Mazaikju benzjam.
un Liepaja tani pasja dienaa NESTE 98 61 santims/litra.
kopsh tur nav VIADA ,neesmu vairs pildijies. un tas rindas kas bija VIADAS laikos ar tur vairs nav noverotas.ako taa? ja jau TIK leeti?
Nezinu par benzīnu bet to ka Nestē DD ir viena no labākām esmu pārbaudījis pēc bargajiem saliem un to man ir teikuši daudzi

Shmit rakstīja: Tas pats jautājums ir par Jēkabpili...tur atrodas gan Statoils gan Neste un cenas vienmēr atškirsa no citām vietām, ja Rīgā Nestē DD maksā 59,7 tad Jēkabpilī maksās 58,5 tā pat maksā arī 95E, itkā jau viens un tas pats kantoris,bet cenas atšķiras
Arī Cēsu Neste cenas ir par kādu santīmu mazākas kā Rīgā.
Viadā nepildītos, pat ja par velti dotu... Garantēts degvielas sistēmas remonts.. Nezinu, kādu draņķi viņi gan benžai, gan DD gāž klāt, bet gadu pabraucot ar viadas degvielu kirdik bija gan audi 2,3 inžektoram, gan tranzīta augstspiediena sūknim, gan T-40 sūknim un arī zāģim - kovārnim..
saldus viadaa vai kaa vinju tagad sauc, respektiivi, kurzemes degvielas DUS cenas ir tik zemas taapeec, ka taa ir spirtota. pameeriet degvielas pateerinju,ielejot degvielu tur un peec tam nomeeriet ar statoil, neste, king vai citu normaalu degvielu. un visam rezultaats, kaa jau te mineeja, ir tehniskas probleemas. nekad tur nepildos, tas pats attiecas arii uz ALCO tankiem.
ne pa tēmu, bet kapēc pie tā tanka radardetektors ķērc kā psihs?!
tur kāds stacionārais radars uzlkts vai kā?
ko nozīmē spirtota degviela tas ir labi vai slikti?????????
vecajam scirocco katrreiz braucot uz/no liepaajas gāzu pillu bāku tur ...
tagad ar TDI ir sanaacis tur kādreiz ar ieliet - nekaada vaina itkaa 
Daniels_Reebuss rakstīja:
opelis rakstīja: Viadā nepildītos, pat ja par velti dotu... Garantēts degvielas sistēmas remonts.. Nezinu, kādu draņķi viņi gan benžai, gan DD gāž klāt, bet gadu pabraucot ar viadas degvielu kirdik bija gan audi 2,3 inžektoram, gan tranzīta augstspiediena sūknim, gan T-40 sūknim un arī zāģim - kovārnim..
Kaut kāds neveiksminieks esi,laikam, man tā nav gadījies.
Tagad jau labi - ir gan statiks , gan neste mūsu sādžā, bet gadus piecus atpakaļ alternatīvas nebija. Zinu, ka netāls mans kaimiņš visiem saviem traķiem sūkņus remontēja. Zāģim degviela bāciņu saēda tā , ka pāri palika tikai plastmasas pļuriņa un meistars, kas zāģi remontēja, teica, ka es neesmu vienīgais , kam tā gadījies.
Vienreiz čoms piegāza VIadā benju...nemaz netika no DUSa laukuma ārā... noslāpa... laikam ūdens bija benjā vai kas. tas pats arī ar OVI (vecumniekos) auto sāka raustīties kā puņķis uz drātes. labi ka tālāk bija statoils, kur gāzi varēja iepūst, tad braucām ar gāzi...
Runa ir par sia ALKO dus,kas tirgojās senāk zem VIADAS nosaukuma.Kāpēc,nezinu.Tagad STOP nosaukums.Personīgi bendžu tur neleju (bēdīga pieredze),dīzelim nav ne vainas,tikai ziemā zem-15 grādeļiem manāmi sabiezē.
Piebildīšu,ka kafija ir laba un lēta salīdzinājumā ar statoil.Vispār veikals labs.
pez.dec 4 sanji uz litru tur tak var stavus bagats palikt!