Lielāks auto

Ivas_Tudazhe Reģ.: 08.05.2006

Paziņa vēlas iegādāties parvietošanās līdzekli 6 cilv. ģimenei (par 4.5 - 6k EUR). Vairāk nosliecas uz Ford Galaxy pusi, bet izskata arī variantus Ch. Voyager, Toyota Previa, VW Sharan.

Man grūti viņam dot padomu, jo neko nezinu ne par vienu no šiem auto. Ātruma pameklejot šeit, nekādu pilnvērtīgu info neatradu, tāpēc būtu pateicīgs par jūsu padomu un viedokli, kurš no šiem (vai vispār kāds cits) auto būtu vispiemērotākais, kā arī info, ja ir kādi neveiksmīgi motora tilpumi vai citi mezgli, no kurām versijām vajadzetu izvairīties.

P.S. Ņemot vērā, ka pats sevi pieskaitu pie spameriem, tad nu spams arī nelielās devās velcomēts topica uzturēšanai!

 
nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Ivas_Tudazhe rakstīja: Paziņa vēlas iegādāties parvietošanās līdzekli 6 cilv. ģimenei (par 4.5 - 6k EUR). Vairāk nosliecas uz Ford Galaxy pusi, bet izskata arī variantus Ch. Voyager, Toyota Previa, VW Sharan.

Toyota Previa noteikti būs visdārgākais un 5-6 kEUR nez vai varēs iekļauties. Tāpat arī nedomāju, ka normālu VW Sharan par šādu summu var iepirkt. Tik maksā aptuveni 1997.-1998.gada auto un tik vecu auto labā stāvoklī atrast nebūs viegli. Ja kādreiz Fords Galaxy bija lētāks nekā tā dvīņu brālis Ford Sharan, tad šķiet šodein cenas starpība ir vai nu minimāla, vai pat tādas nav vispār. Tā kā komentārs par Ford ir līdzīgs tam, ko teicu par Sharan.

Par Voyager. Ja ņem benzīnnieku un ieliek gāzes iekārtu, tad šis laikam būtu vislabākais variants.

Napalms Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Sencim ir '01 Galaxy ar 1.9 dīzeli. Pusotru gadu kā bubina un mainīti ir vien kaut kādi sīkumi piekarē. Ņemot vērā ka gāzts tiek daudz un pa sūnainiem ceļiem, es teiktu, ka labs rādītājs. Kopumā iespaids labs, ceļ pieņemami priekš vena. Man ar 1,87 gribētos lai vadītāja beņķi var tālāk atbīdīt; tā kā ja džeks ir kabans uz 2 metriem, tad varētu būt, ka pie stūres sevišķi ērti nebūs. Tagad priekšējā panelī ir iemetusies kaut kāda graboņa, krīt uz nerva, bet braukt netraucē. Forši ir tas ka baigi ātri un vienkārši var pakaļējos beņķus izravēt ārā.

Principā Galaxy tas pats šarāns vien ir, tikai maksā savu štuku vai divas lētāk nekā attiecīgs šarāns (vismaz tā bija pirms pusotra gada). Vai ir vērts pārmaksāt par to, ka brauc ar VW zīmi, nevis ford, katram pašam jāizdomā.

Ar pārējiem nav braukts.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Draugam bija Galaxy. Bija ielicis gāzes iekārtu, par apetīti un dinamiku nesūdzējās, ar ietilpību arī viss kārtībā. Problēmas laiku pa laikam sagādāja šādi tadi sīkumi piekarē, bet nekas krimināli dārgs.

Problēma tāda, ka diezgan pastiprināti zogot, arī manam čomam nepavaicās

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti