JĀ MAN ! ar abiem galiem! lai jūs visus diedeelniekus pie kaukaādas maizes dabūtu! bet tas jau no citas (2|) sērijas
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
JĀ MAN ! ar abiem galiem! lai jūs visus diedeelniekus pie kaukaādas maizes dabūtu! bet tas jau no citas (2|) sērijas
nu varētu jau arī ministrus pie ražošanas likt.. nu vismaz bišķiņ..
tomēr : Galvenais diggena Vēdinātājs ar palmas lapu arī savā ziņā ir darbs! NEKAS KA MAZKVALIFICĒTS! jA ATTALGOJUMS - IR iespējami kastingi dažiem ir jokeri!
ministri principā ģenerē riebubu! pat radio
protams, tikai šāds darbs nevairo IKPu
diggen rakstīja: ministri principā ģenerē riebubu! pat radio
KO?
IKP vairo ilglaicīga atturēšanās (to pat bize zin) sevī kumulējot vairumu spēka vielas ko savcukārt nāktos pārbaudīt! dažādos gadījuma koitusos.~! toties es beidzot zinu kas ir destruktīvs dzīvesveids - tabaka, alkohols un sex ar nepārbaudītiem "partneriem" - "p" - kas nu kam!
TADI M(o)NISTRI mums ie savi! Lūdzu svešios nepieteikties!
domā atturēšanās tiešām palīdz
PSC... ko jūs pipējat?
piedodiet! es te gaidu klientu!
diggen rakstīja: žēl slampīti!
Kapēc?
'Graafs ir oficiaali ieveeleets abu SAAB komandu Direktors ... un tev ar to gribot negribot naaksies vien samierinaaties, nevis te kachaat pravas'
pažēlo saab komandu
Tak izbano ja nepatīk. Tu lien tur, es te. Aizliegsi?
hammers rakstīja: - a savaadaak uz tavu miskasti tieshaam nepretendeeju , nesatraucies
UUja, kā ta nu tā, tik pēkšni domas mainiiji? Nesen gribēji buut par Direktoru, tagad vairs neiesi?
Lai dzīvo Direktori!!!
kādreiz sābām bija "smilšukaste" kur paspēlēties citu zonu aktīvistiem... lai nepietaisa citas tēmas. kredoks izbeidza. varbūt ir ērts atjaunot lai ciemiņi nāk
Labrīt, Jūsu agstība, kas jauns karaļvalstī??
Rietumu frontē bez izmaiņām...
visās frontēs mierīgi, bet diggenAugstība ir aizmirsis par saviem ministriem..
Vakar redzēju Nez!
Jauna matu krāsa Bet izrādās ka mainot matu krāsu arī pazudusi vēlme runāt ar mani pa telefonu
Kredoks rakstīja: Vakar redzēju Nez!
Jauna matu krāsa Bet izrādās ka mainot matu krāsu arī pazudusi vēlme runāt ar mani pa telefonu
biju sapulcē! un pēc tam Valmierā un tad padomāju - ja kas svarīgs, Tu tak e-pastu uzrakstītu
sorre
Nezinite rakstīja:
Kredoks rakstīja: Vakar redzēju Nez!
biju sapulcē! un pēc tam Valmierā un tad padomāju - ja kas svarīgs, Tu tak e-pastu uzrakstītu
sorre
Kaa tu rakstiisi e-pastu taadai, kas uz telefoniem neatbild!
Saab Stelpe 2007