Sods par TL reg. apl. neuzrādīšanu?

Labucis Reģ.: 17.04.2002

Īss un konkrēts jautājums - vai kāds var pateikt, kāds ir sods, ja man apturēšanas brīdī nav klāt TL registrācijas apliecība?

Uzrādīt varēšu rīt jebkurā brīdī...

 
Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

1ls

vismaz kādreiz bija.....

Rashns Reģ.: 12.06.2003
0 0 Atbildēt

ja auto uz tava vārda, tad tas ātri notiek, man ar liekas, ka bija kāds latiņš sods, bet, kas ir ja uz cita vārda tas auto?

Labucis Reģ.: 17.04.2002
0 0 Atbildēt

Auto pieder man, tikai TL apliecība šobrīd braukā pa Latviju.

T.i. neatrodas kopā ar mani (un auto)...

Cullmann Reģ.: 11.12.2004
0 0 Atbildēt

Ir bijši gadijumi, kad mani ir apturejusi un nav bijusi dokumenti - paprasija uz kaa varda masina un vai ir apdrosinata un pec parbaudes palaida valaa, bet ka piesietos par naudas sodu tads nekad nav bijis

Ronalds_ Reģ.: 24.11.2004
0 0 Atbildēt

Ja nav līdzi tiesību, tehniskās pases vai apdrošināšanas polise (un nav arī uzlīmes logā) - sods 2 ls.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Ronalds_ rakstīja: Ja nav līdzi tiesību, tehniskās pases vai apdrošināšanas polise (un nav arī uzlīmes logā) - sods 2 ls.

... vai brīdinājums

Vairāaks reizes ir gadījies apbrauka't LV nevien bez ams''inas dokumnetiem, bet arī bez naduas maka, kurā ir iekšā arī autovadītāja apliecība. Līdz šim brīdim nekad polciija nav apturējusi (ptu, ptu, ptu).

man, piemēram, mašīnas cimdu nodalījumā vienmēr stāv polises un reģistrācijas apliecības kopija, lai šādos gadījumos būtu ko parādīt!

No radu un paziņu pieredzes varu teikt, ka nevienam nekad par šādu pārkāpumu nav ticis piemērots naudas sods!

Labucis Reģ.: 17.04.2002
0 0 Atbildēt

Pa-aldies!

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

2 Nomiks...

ja taas kopijas nav notariaali apstiprinaatas, tad vari vinjas izmantot tikai apstaajoties pie kaada kruuma

da vinjiem nafig to nevajag...peec personas koda jamie par tevi visu uzzinaas 2 minuusu laikaa...

Damn Reģ.: 07.12.2003
0 0 Atbildēt

Ja policistam ir slikts gariigais, tad vinsh var aiztureet auto, jo vinja pienaakums nav shos datus paarbaudiit uz vietas.

alisters Reģ.: 04.09.2002
0 0 Atbildēt

TL / RA

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: 2 Nomiks...

ja taas kopijas nav notariaali apstiprinaatas, tad vari vinjas izmantot tikai apstaajoties pie kaada kruuma

da vinjiem nafig to nevajag...peec personas koda jamie par tevi visu uzzinaas 2 minuusu laikaa...

Tās kopijas vadāju līdzi, ne jau, lai aizstātu oriģinālus dokumentus, bet, lai CP būtu vieglāk pārliecināties par oriģinālo dokumentu esamību.

Lētāk sanāk maksāt sodu CP (ja vispār būs jāmaksā) nekā notariāli apliecināt kopijas.

Un, runājot par personas kodu, nav izslēgta iespēja, ka es nosaucu, piemēram, sava čoma personas kodu un tad soda samaksa būs piekritīga viņam!!! Diemžēl šādi precedenti jau ir vairāki!

edijz Reģ.: 23.02.2006
0 0 Atbildēt

Man divas reizes sanaaca peec ieprieksheejaa vakara Vecriigas apmekleejuma nepanjemt dokumentus liidzi. Pirmajaa reizee veel bija makaa aizkeerushaas baltaas tiesiibas no brauktmaaciishanaas laikiem. Pa raaciju fiksi noskaidroja, kas un kaa, viss bumbaas. Otrajaa reizee vispaar neviena papiira nebija, t.i. maka nebija. Es jau sabijos, ka nu tik vediis uz personiibas noskaidroshanu (mashiinai pat TA nebija logaa, bija zaljaa lapa, arii apdroshinashanas uzliime nebija logaa), bet kaut kaa gudri pablenza policis manaa sejaa un teica "laimiigu celju". Es pilniigi afigel - tikpat labi es vareeju buut bez tiesiibaam, dzeeris un ar zagtu mashiinu. Laikam mans izskats viesh uzticamiibu.

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

edijz rakstīja: Man divas reizes sanaaca peec ieprieksheejaa vakara Vecriigas apmekleejuma nepanjemt dokumentus liidzi. Pirmajaa reizee veel bija makaa aizkeerushaas baltaas tiesiibas no brauktmaaciishanaas laikiem. Pa raaciju fiksi noskaidroja, kas un kaa, viss bumbaas. Otrajaa reizee vispaar neviena papiira nebija, t.i. maka nebija. Es jau sabijos, ka nu tik vediis uz personiibas noskaidroshanu (mashiinai pat TA nebija logaa, bija zaljaa lapa, arii apdroshinashanas uzliime nebija logaa), bet kaut kaa gudri pablenza policis manaa sejaa un teica "laimiigu celju". Es pilniigi afigel - tikpat labi es vareeju buut bez tiesiibaam, dzeeris un ar zagtu mashiinu. Laikam mans izskats viesh uzticamiibu.

tagad ir taada lieta ka policis savaa masiinas kompuuteraa peec personas koda var redzeet vadiitaja bildi (ja ir jaunaas vadiitaaja apliecibas) un saadaa gadiijumaa tiesaam var nebuut nekas liidzi un viss taapat tiks noskaidrots.

markss Reģ.: 17.12.2002
0 0 Atbildēt

Visiem tiem kam tiesības ir mainītas pēc 2004 gada, redz feisu, kad viņi pārbauda tevi pēc personas koda. Ja auto uz tava vārda nav problēmu. A,ja vecās tiesības un auto nav uz tava vārda, nu tad pēc garastāvokļa

edijz Reģ.: 23.02.2006
0 0 Atbildēt

Nu, jaa, man tiesiibas jaunaas un to, ka shamie seju apluureet var, esmu dzirdeejis. Vienkaarshi bija taa, ka shams nekaadu personas kodu neprasiija un pat liidz savai mashiinai negaaja. Noticeeja uz vaarda, ka man tepat divas maajas taalaak ir vaartruumee iekshaa jaabrauc un vajadziibas gadiijumaa varu dokjus nonest lejaa.

shmurger Reģ.: 29.10.2006
0 0 Atbildēt

edijz rakstīja: Nu, jaa, man tiesiibas jaunaas un to, ka shamie seju apluureet var, esmu dzirdeejis. Vienkaarshi bija taa, ka shams nekaadu personas kodu neprasiija un pat liidz savai mashiinai negaaja. Noticeeja uz vaarda, ka man tepat divas maajas taalaak ir vaartruumee iekshaa jaabrauc un vajadziibas gadiijumaa varu dokjus nonest lejaa.

tu runā tā ,it kā pats nevienam neticētu...labi, ka neesi plicists,zin...

Bench Reģ.: 06.01.2003
0 0 Atbildēt

nja, man reiz gadījās, braucot pakaļ aizmirstam makam, pabraukt zem ķieģeļa (vainīgs, bet netīšām ), teicu, ka var atbraukt līdzi 0.5km, lai tieku līdz makam... šie teica, ka vajadzētu vismaz kādu sodu samaksāt, es - naudu glabāju makā, šie - pakrata pirkstu, turpmāk tā nedari un jā, vairs tā nedaru...

jaaanis Reģ.: 29.06.2004
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: 1ls

vismaz kādreiz bija.....

Kādrez bija 1Ls. Apmēram pirms 10 gadiem biju aizmirsis mājās maku ar visiem dokumentiem un apturēja Salaspils policija. Veselu stundu pa rāciju centās noskaidrot manu personību un kad noskaidroja ka es esmu es un, ka mašīna ir uz man vārda tāpat aizdzina mašīnu uz policijas stāvietu, bet mani pašu aizveda uz vilciena staciju. Uz manu jautājumu kāpēc konfiscē mašīnu ja jau pārbaudīja manu personību? Atbilde bija, ka viņi nevar pārbaudīt vai tajā dienā man jau nav atņemtas tiesības par citu pārkāpumu.

Rezultātā mašīnu varēju atgūt tikai nākošajā dienā kad samaksāju sodu 1Ls un maksu par stāvietu 11Ls (1Ls/h).

Tikai vālāk uzzināju, ka policijai nebija tiesības aizturēt manu mašīnu, jo tādā vedā viņi ierobežo manas tiesības.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti