un ni kurienes samovivozs?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
un ni kurienes samovivozs?
tāds visīc spainis pietiek tieši vienai nedēlļas nogalei, lai veicas!
Samovivozs no Limbažu rajona, sestdienās vai svētdienās... Netālu no Alojas.
a u tebja vse dokumenti porjadki?
ka ar dokiem vai var parrakstit? Visits maja stav nekadi nevarru iesakt maksaja gan vinjs kadi 75. Es vel skatijos sanak dargak neka 3 gab pa litram njemt. Black label skiet.
Interese ir ja kas mob 29408016.
litrigie visi sausi bet sim klat nekeros. A ka ar lietosanu tipa pie parakstisjanas atkorkjejam
bet shita vinjam origjinala baaka?
HVZ par bāku. Ražots pepelacs pērnā gadsimta 82 gadā. Doķi teorētiski ir, bet praktiski man nav brīva brīža uz Jumpravu pēc tiem aizcilpot. Pieļauju domu, ka vecais saimnieks ir pievienojies aķīša gaitām, tad var teikt, ka doķu nav, jeb tie ir jāatjauno.
vot tas ir bedigi ta man talaja 95 ar ziku iznaca. Meitene nolocija manejo panemu virsbuvi no opja a sis atmetas. vot i mantenieki testaments ta man nacas ar to ziku pardot bez dokiem.
Tad jau paliks vel kadu bridi stavam. Vienam comam driz 30 bus jauzdavina.
Piedāvājums tiešām labs, paskatījos ss, cenas kosmoss, salīdzinot ar visīša spaini, bet diemžēl neinteresē
Manuprāt jau ar neslikts piedāvājums! Kaut vai kādam prikola pēc uzdāvināt, ja ne lai to atjaunotu. Nebūtu jau viņu mainījis, ēst jau neprasa.... gan jau atrastos laiks jeb kāds interesents, bet vnk drīz tā klētiņa ar tiks notirgota! Tamdēļ, lai lieki dzelži pa pasauli nav jāvazā, vēlos to iemainīt!
Jenķi šitadus uztaisa ka kompeti,pieliek disku bremzes,starteri.Bet lielakoties saglaba orģinalu izskatu
batka rakstīja: Jenķi šitadus uztaisa ka kompeti,pieliek disku bremzes,starteri.Bet lielakoties saglaba orģinalu izskatu
Varbūt zini kādu jeņķi, kuram lieks visīša spannelis?
Smuku uztaisa,Bet protams ka ari smuks luzt un plist
Man ir viskija spainis bet tukš...Derēs???
batka rakstīja: Man ir viskija spainis bet tukš...Derēs???
Tukšs? :/ Derēs! Bet tad gan, varēs tik gar izpūtējiem paniekoties...
ŅEMU, ar visu blakus telpu.
atsūti kontaktu ierakums at inbox.lv
Pirts no tevis, lai var no rīta norēķināties
Ja tiksi ārā no ierakumiem, tad padod ziņu uz :
McJanis rakstīja: Ja tiksi ārā no ierakumiem, tad padod ziņu uz :
čeko mailu
Mainu mocīti pret visīti.