nechakarejies un noperc moci!
es tieshi tagad tirgoju savu otro moci. Suzuki Bandit 400 kubi. 1991. gada. ļoti labs. cenjiks ljimonadka - 1150 eiro!
nechakarejies un noperc moci!
es tieshi tagad tirgoju savu otro moci. Suzuki Bandit 400 kubi. 1991. gada. ļoti labs. cenjiks ljimonadka - 1150 eiro!
moci nevar,es jau baigi gribum,bet nevar
Aprilia Rally. 70cbm, Piereg. csdd ar numuru kaa 49,9cbm. Sporta karburators, sporta filtrs, sporta variators - viss no Malossi. Lielas riepas. Iet tiesham ka zveers. 2 atslegas. Lec ar starteri. Parplisa spidometra trose(~12Ls) un jasalabo kája - pareejais perfekts. Meenesi no Vaacijas. Kraasa melna ar dzeltenu 450Ls
_marihuans_ rakstīja: veelos iegaadaaties steidzami motorolleri 50 vai 80 kubu ar dokjiem.
cenaa liidz 350ls,
vai tad vakar jau netaisījies pirkt?
taisijos,bet nepanjeemu,jo baigi nojaatais bija
A kas Juus luudzu buutu?
_marihuans_ rakstīja: taisijos,bet nepanjeemu,jo baigi nojaatais bija
A kas Juus luudzu buutu?
iekš Power lasīju
man tur tik 5posti, tak što diez vai mani esi manījis
aaa
tad jau jaaiet uz powera "Topiks sievieteem" un jaaiemet bildes un parametri
phenom,gala cena? kaads vizuaalais?
_marihuans_ rakstīja: aaa
tad jau jaaiet uz powera "Topiks sievieteem" un jaaiemet bildes un parametri
nu Tur tu varētu nedaudz aplauzties...
niks maldīgs
kjipa kaads no praidistiem?
man jau saak likties,ka vinji ir visur
_marihuans_ rakstīja: kjipa kaads no praidistiem?
man jau saak likties,ka vinji ir visur
atlikt tiršanu
īstais niks kopš pēdējās izbanošanas nav lietots, tamdēļ tiek izmantots rezerves variants
Cenu jau nosaucu. Vizualais gandriiz ideals. Uz diskiem kraasa ir padilusi bishku. Un uz malas pavisam neliela shviika.
tocna nevienam nevajag labu moci pa leeto? vot jefinji. perk te motorollerus un visadus citadus suudus, a normalu transportlidzekli negrib iegadaties
Cilvēks grib pirkt motorolleri, bet Tu Shearer uzbāzies ar savu 91 gada mēslu, kurš arī ne vella neiet.
vai var kāds palīdzet atrast linku kur džeks bija iegrābies ķīniešu rollerī un tad izteica savas domas par tā kvalitāti
arny rakstīja: Cilvēks grib pirkt motorolleri, bet Tu Shearer uzbāzies ar savu 91 gada mēslu, kurš arī ne vella neiet.
ja salidzina ar litru tad neiet, ja salidzina ar rolleri vai jebkuru auto tad iet. vinjam ir 59Zs uz 190kg.
Shiirs rakstīja: . vinjam ir 59Zs uz 190kg.
tas bij 91.gadā
tagad kādi 40Zs palikušies
Ja vajag braukt tikai pa Riigu, tad rolleris ir n-reizes labaak nekaa mocis. Liec kur gribi, brauc pa kurieni gribi, starp auto arii vieglaak izbraukt sastreegumos.
Ja vajag braukt tikai pa Riigu, tad rolleris ir n-reizes labaak nekaa mocis. Liec kur gribi, brauc pa kurieni gribi, starp auto arii vieglaak izbraukt sastreegumos.
Kredoxiite rakstīja:
Shiirs rakstīja: . vinjam ir 59Zs uz 190kg.
tas bij 91.gadā
tagad kādi 40Zs palikušies
protams seksiigais. tev pat ar otro atgriezhot lidz redlainam biksees majoneeze sateceetu
Shiirs rakstīja:
protams seksiigais. tev pat ar otro atgriezhot lidz redlainam biksees majoneeze sateceetu
Naivulis
rolleris nopirkts,paldies visiem
peerku motorolleri.
veelos iegaadaaties steidzami motorolleri 50 vai 80 kubu ar dokjiem.
cenaa liidz 350ls,