3 800 negribi? matemaatikjis kobanijs...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
3 800 negribi? matemaatikjis kobanijs...
Kindzulis rakstīja: 3 800 negribi? matemaatikjis kobanijs...
tas viss poo! galvenais ka stūre kreisā pusē...
un tad???? pirms postee stulbiibas parocies pa netu
Kindzulis rakstīja: un tad???? pirms postee stulbiibas parocies pa netu
paskaties Bildes vērīgāk! nelamājies!!!
uudza rakstīja:
Kindzulis rakstīja: un tad???? pirms postee stulbiibas parocies pa netu
paskaties Bildes vērīgāk! nelamājies!!!
Šito vajadzēja pie "Labajiem sludinājumiem"
Man tada aidoma , ka ta nav Carlos Sainz, bet gan parasta turbo celica Jo motora parsegs un interkulers bija savadaks, ja atmina nevisl
Cullmann rakstīja: Man tada aidoma , ka ta nav Carlos Sainz, bet gan parasta turbo celica Jo motora parsegs un interkulers bija savadaks, ja atmina nevisl
aidoma=aizdoma
Cullmann rakstīja: Man tada aidoma , ka ta nav Carlos Sainz, bet gan parasta turbo celica Jo motora parsegs un interkulers bija savadaks, ja atmina nevisl
Vai nav po, galvenais, ka ruļ ļevij
njaa.... stuures instalaacija vienkaarshi rauj jumtu nost...
totāls lauku šķūnings ar sarūsējušu drošiba skarkasu iekšā.
Slinkusm aºi ir bijis šrotā atrast kreiso paneli, citādi pasažierim spidometrā jāskatās.
Tas nav īsts Sainz, jo interkūleris un gaisa mērītājs nav pareizais.
Normāls labā stāvoklī esošs īsts sainz maksā ap 6000-7000 EUR. Dārgi priekš tā gada mašīnas, taču tas kas tādu vēlas nopirkt zin šī auto cenu un vērtību (konkrētais eksemplārs nav tēmas vērts).
Kaa jau ieprieksh teikts - no CS nav ne smakas! Shis konkreetais exemplaars razhots japaanas tirgum un ir mazjaudiigaaks un ar mazaaku ma aatrumu kaa eiropas tirgum razhotie exemplaari!
Bet par konkreetaa auto izskatu/shkjuunera izpildiijumu labaak neizteikshas, savaadaak sanaaks nejeegaa rupji!!! Kur var shitaa iz....... mashiinu ;( :x
Carlos Sainz par nieka 9500Ls
Carlos Sainz par nieka 9500Ls