Saļņika maiņa Audi 80 1.8s

dekrumba Reģ.: 13.06.2007

Vakar no kaarbas saaka pileet eljlja, diez gan liela peljkje izteceeja. liekas ka vareetu buut saljknjiks pie vainas. Kaaarba man ir 4niece.

Jautaajums: vai man ir mainiit pie reizes kaarbu no 4nieces uz 5nieci? Cik tagad taadas kaarbas maksaa? un visbeidzot cik vareetu maksaas kaarbas mainja???

 
Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

- Pirms kāda laika es sāku just, ka manai meitenei ir „kreisie” gājieni. Viss kā parasti. Ja pie telefona pieeju es, noliek klausuli. Viņa iesākusi bieži tikties ar „draudzenēm”, kad es jautāju – ar kurām – atbild, ka es tik un tā viņas visas nepazīstot. Es vienmēr gaidu taksometru, ar kuru viņa atgriežas mājās, bet viņa izkāpj aiz mājas stūra, tā kā es neredzu, kas tā par mašīnu. Vienreiz es paņēmu viņas mobilo telefonu, lai paskatītos, cik pulkstenis, bet viņa tā satrakojās, ka aizliedza man viņas telefonam pieskarties. Lai nu kā, es vēl par to visu ar savu draudzeni vēl neesmu sācis runāt. Laikam es nemaz negribētu uzzināt patiesību, bet pagājušajā naktī, kad viņa pēkšņi aizgāja, manī radās interese. Es nolēmu paslēpties aiz sava auto – no tās vietas ir lielisks skats uz visu ielu – un paskatīties, kādā mašīnā viņa iesēdīsies. Es notupos aiz auto un pēkšņi ievēroju, ka bremžu diski no aizmugures ir nedaudz ierūsējuši. Vai neviens nezina, labāk nopulēt, vai nomainīt uz jauniem?

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

Tagad taču biezā slānī ir višadu noklausīšanās iekārtu piedāvājumi.

Moš pat izīrēt var, un naf jāpērk......

No vot noliec to iekārtu pie sava auto, un tad zināsi ko par tava auto bremžu disku stāvokli domā citi.....

STALINS Reģ.: 12.11.2003
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja: - Pirms.....

Pareizas prioritātes

gonzalless Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Domaaju, ka tik eksluziivam auto kaa Audi 80, kaarba maksaa pusmiljonu

lidacens Reģ.: 10.04.2002
0 0 Atbildēt

dekrumba rakstīja: Vakar no kaarbas saaka pileet eljlja, diez gan liela peljkje izteceeja. liekas ka vareetu buut saljknjiks pie vainas. Kaaarba man ir 4niece.

Jautaajums: vai man ir mainiit pie reizes kaarbu no 4nieces uz 5nieci? Cik tagad taadas kaarbas maksaa? un visbeidzot cik vareetu maksaas kaarbas mainja???

Kādreiz nācās nomainīt vienam un tam pašam auto (GAZ52) viena gada laikā divas reizes nmainīt dzinējus, bet ne reizi, līdz pat šim brīdim, nevienam pašam auto absolūti neko neesmu darījis, lūdzis ko darīt ar mana auto ātrumu pārnesumkārbu..

Dorisa Reģ.: 10.01.2007
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja: - Pirms kāda laika es sāku just, ka manai meitenei ir „kreisie” gājieni. Viss kā parasti. Ja pie telefona pieeju es, noliek klausuli. Viņa iesākusi bieži tikties ar „draudzenēm”, kad es jautāju – ar kurām – atbild, ka es tik un tā viņas visas nepazīstot. Es vienmēr gaidu taksometru, ar kuru viņa atgriežas mājās, bet viņa izkāpj aiz mājas stūra, tā kā es neredzu, kas tā par mašīnu. Vienreiz es paņēmu viņas mobilo telefonu, lai paskatītos, cik pulkstenis, bet viņa tā satrakojās, ka aizliedza man viņas telefonam pieskarties. Lai nu kā, es vēl par to visu ar savu draudzeni vēl neesmu sācis runāt. Laikam es nemaz negribētu uzzināt patiesību, bet pagājušajā naktī, kad viņa pēkšņi aizgāja, manī radās interese. Es nolēmu paslēpties aiz sava auto – no tās vietas ir lielisks skats uz visu ielu – un paskatīties, kādā mašīnā viņa iesēdīsies. Es notupos aiz auto un pēkšņi ievēroju, ka bremžu diski no aizmugures ir nedaudz ierūsējuši. Vai neviens nezina, labāk nopulēt, vai nomainīt uz jauniem?

Dorisa Reģ.: 10.01.2007
0 0 Atbildēt

Gar kuru saļņiku tad tek?

Tur ir vairāki.

Varbūt pietiek ar sapuna iztīrīšanu?

Un varbūt tek kloķenes saļņiks....

dekrumba Reģ.: 13.06.2007
0 0 Atbildēt

vakar paceelu uz paceelaaja un konstateeju ka saljnjiks laikam nebuus vainiigs. atradu divas vietas citas vietas nokurienes tek motora eljlja un antifriizs, tek virsuu tochna pa to vietu kur kaarba naak klaat motoram, taapeec domaaju ka vareetu buut saljnjiks vainiigs

ursis Reģ.: 11.07.2002
0 0 Atbildēt

panjikors un auzja guru ... odnako

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti