naktī no 5dienas un 6dienu uz vantinieka notika alko reids, kur stādināja visus, pilnigi visus. par to pretenziju nav, reidus vajag.
man pasniedza alkometru un palūdza iepust. man teica, ka jāpieliek mute 5cm attālumā no alkometra un stipri jāpūš. alkometrā tās baltās caurulītes nebija, bija jāpūš no attāluma
pieņemu, ka šādi CP ekonomē uz caurulītēm, jo ja taisa reidu un stādina katru auto, tad ātri vien tās cauruites aptruktos.
pienemu, ka vinji caurules nedod tiem, kas gandris driši izskatas, ka ir skaidrā. pienemu, ka aidomigajiem tomer dod pūst pilnibaa aprikotaa alkometraa. iespejams, protam, ka es kautko nezinu un ka tagad ir jauni alkometri
ja tomer tas bija tas pats vecais alkometrs, tad man rodas jautajums: ja nu pushot bez caurules alkometrs uzraditu teiksim 0,2? tad var pieemt, ka ar trubu butu piemeram 0,51 un tas nozmee, ka javeic atkartota parbaude... karoče, varianti te daudz, bet nu interesanti butu uzzinat vai pušana neaprikotaa aparaataa skaitaas kaa viena reize, vai tomer, ja uzraditos, tad naktos pust aprikotaa alkometraa divas reizes
Uzuala rakstīja: man ar domaat ka autors te SPAMO. nav taada varianta.
es ticeesju tam ka kaut kur sho reidu fileeja,bet par cik bija skaidrs ka neesi dzeeris. vajadzeeja imiteet ka puut kaa visi...
kaut gan autors te PASAKAS staasta...
Nav gan tās pasakas, augusta sākumā ar uz tāda uzrāvos. No sākuma pat nesapratu kā var būt bez trubiņas, bet ja jau tiešu kontaktu nevajag, tika iepūsts no tā attāluma un miers.
Varēja jau kkur pateikt vai tie alkometri ir normāli vai nav.
Uzuala rakstīja: man ar domaat ka autors te SPAMO. nav taada varianta.
es ticeesju tam ka kaut kur sho reidu fileeja,bet par cik bija skaidrs ka neesi dzeeris. vajadzeeja imiteet ka puut kaa visi...
kaut gan autors te PASAKAS staasta...
Nav gan tās pasakas, augusta sākumā ar uz tāda uzrāvos. No sākuma pat nesapratu kā var būt bez trubiņas, bet ja jau tiešu kontaktu nevajag, tika iepūsts no tā attāluma un miers.
Varēja jau kkur pateikt vai tie alkometri ir normāli vai nav.
nu nezi vis, man domaat ka ir paraadiijushies kaadi jauna veida alkometri- pa jaanjiem mani notureeja un tikai iebaaza mashiinas salonaa to verkji, jaapuush nekas nebij. Patureeja bik to suudinju un likaa mieraa. Nez tik kaa buutu, ja blakus kaads pillaa meetaatos...
Ha,ha - nabagmāja CP ! Ta nu nodzīvojušies līdz klinķim. Cik zināms, tml. situacija Latvijā vel nebija dzirdēta, ka jāpūš bez trubas. Nesen tikai biju dzirdējis gadījumu, kad krustdēls stāstīja, ka pēc alko testa reidā Babītē, CP viņam neesot atdevis "trubu", jo tā esot jāpievieno ATSKAITEI par reidu...!?
tas liek domāt, ka šie aparāti ir nonākuši arī līdz LV
Bija tā.... vakardien, kad nobraucu Stokholmā no kuģa - pienāk policis, pieliek pie mutes (apmēram 5cm attālumā) "trubu" un sāk ar mani runāties, tad pasmaida un saka - ok looks good. No sākuma arī nesapratu - kas jādara - jāpūš pa gabalu vai vienkārši jāatbild uz viņa dumjajiem jautājumiem?!?!?! HVZ
Interesantākais bija tas, ka dažus šoferīšus pēc šīs pārbaudes palūdza izkāpt no auto un tie uz kaut kurieni tika aizvesti
Peugeots rakstīja: tas liek domāt, ka šie aparāti ir nonākuši arī līdz LV
Bija tā.... vakardien, kad nobraucu Stokholmā no kuģa - pienāk policis, pieliek pie mutes (apmēram 5cm attālumā) "trubu" un sāk ar mani runāties, tad pasmaida un saka - ok looks good. No sākuma arī nesapratu - kas jādara - jāpūš pa gabalu vai vienkārši jāatbild uz viņa dumjajiem jautājumiem?!?!?! HVZ
Interesantākais bija tas, ka dažus šoferīšus pēc šīs pārbaudes palūdza izkāpt no auto un tie uz kaut kurieni tika aizvesti
vmaxer rakstīja: naktī no 5dienas un 6dienu uz vantinieka notika alko reids, kur stādināja visus, pilnigi visus. par to pretenziju nav, reidus vajag.
man pasniedza alkometru un palūdza iepust. man teica, ka jāpieliek mute 5cm attālumā no alkometra un stipri jāpūš. alkometrā tās baltās caurulītes nebija, bija jāpūš no attāluma
pieņemu, ka šādi CP ekonomē uz caurulītēm, jo ja taisa reidu un stādina katru auto, tad ātri vien tās cauruites aptruktos.
pienemu, ka vinji caurules nedod tiem, kas gandris driši izskatas, ka ir skaidrā. pienemu, ka aidomigajiem tomer dod pūst pilnibaa aprikotaa alkometraa. iespejams, protam, ka es kautko nezinu un ka tagad ir jauni alkometri
ja tomer tas bija tas pats vecais alkometrs, tad man rodas jautajums: ja nu pushot bez caurules alkometrs uzraditu teiksim 0,2? tad var pieemt, ka ar trubu butu piemeram 0,51 un tas nozmee, ka javeic atkartota parbaude... karoče, varianti te daudz, bet nu interesanti butu uzzinat vai pušana neaprikotaa aparaataa skaitaas kaa viena reize, vai tomer, ja uzraditos, tad naktos pust aprikotaa alkometraa divas reizes
Ir alkometri kuriem ir paredzēta šāda iespēja pūst bez trubiņas, jo ir jau cilvēki kuri tā īsti tai trubā nevar iepūst..... tad tiem piedāvā bez trubas, bet cik ir mēģināts tad tajā variantā bez trubas ir daudz zemāki rādījumi !!!
vmaxer rakstīja: velreiz uzsvershu, ka puutu no attāluma. man nedeva nedz lietotu nedz jaunu trubiņu. pūtu no attāluma un viss.
Mani arii shaadi "panjeema" pie Spices naktii uz sestdienu..autinjaa bija "kjirshaini" pasazieri un policis nodomaaja,ka ari es moshka taads pats..lika izkaapt un peec taas "5cm" instrukcijas,pirmaa doma bija,ka shis mani grib kjert uz miljkjiiti..paarprasiiju..shis neko,mieriigi instrukciju atkaartoja..iepuutu..nomirgoja zaljaa gaisninja un- "laimiigu celju"..visiem kam to staastu arii domaa,ka esmu uzmests..
Vakar par šito lietu pazvanīju savam bij. studentam, kurš vēl bišķi piešancē CP kantorī. Viņš par jauna modeļa alkometriem neko nezināja, teica tikai, ka trubiņas esot deficīts. un tās ir jataupa. VIENA štuka maksājot 50 santimi, dārgi sanākot, tāpēc daudzi pirmo pūtienu reidos sākuši praktizēt bez trubām.
iepūtu alko trūbā bez trubas :)
naktī no 5dienas un 6dienu uz vantinieka notika alko reids, kur stādināja visus, pilnigi visus. par to pretenziju nav, reidus vajag.