es ietu pie zīlnieces! ![]()
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
krisus rakstīja: es ietu pie zīlnieces!
Laimīgu taciņu.
tak padomā, ko jauta, kurš Tev var pateikt kuru vajadzētu izvelēties, kura kārba ilgāk kalpos!?
Tev pieder/tu brauc ar šādu Volvo? Ja nē, tad nepiesārņo forumu.
pazvani uz volvo un paprasi,tāpat te nevienam izņemot tevi tāda volvo nav![]()
Nekas neesmu sastapis auto kuraa redzamas 2 kaarbas un veel pie tam abaas dazhaada veida automaati![]()
Vispār jau geartronic vai negeatronic nāk manuprāt attiecībā uz motoriem .. proti geatronic ir sākot no 2.4+ L bīdeļiem..
Nezinu, ko sāka ražot ātrāk es ņemtu geartronicu (pašreiz arī lietoju), jo lai arī faktiski diezvai kādreiz mūžā manuāli pārslēgsies imho tās kārbas ir izturīgākās..
Pirmos dzērušos aiztur jau agri; Piektdien Latvijā pieķerti 17 iereibuši transportlīdzekļu vadītāji (+ VIDEO)
12
Carnikavā policija likvidē nelegālu degvielas uzpildes staciju; izņemtas 15 tonnas dīzeļdegvielas (+ FOTO)
6
Pirmos dzērušos aiztur jau agri; Piektdien Latvijā pieķerti 17 iereibuši transportlīdzekļu vadītāji (+ VIDEO)
12
DVI: Cilvēka filmēšana ar darba vajadzībām pie apģērba piestiprinātu kameru ir uzskatāma par personas datu apstrādi
6
Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam Rīgā, Duntes un Laktas ielu krustojumā
6
Volvo S60 automātsikās kārbas
Sveiki.
2003. gada S60 ar automātisko kārbu redzamas diva veida kārbas, viena ir ar īsāku kloķi un ātrumi slēdzas kā klasiskā automātā - vienā līnijā. Cita ir ar geartronic iespēju. Jautājums ir, kura no šīm kārbām ir jaunāka pēc ieviešanas brīža. Kuru vajadzētu izvēlēties(nav runa par izmantojamību, bet par ekspluatācijas ilgumu)?