Sāc ar to, ka nebrauc vairs uz grosu. Es domāju, ka ļoti daudzi šo ieteikumu apstiprinās
Ja noskaidrosi, ka tā tiešām ir kārba, meklē jaunu leišos. Tāpat mūsu bāleliņi no turienes stieps.
Sāc ar to, ka nebrauc vairs uz grosu. Es domāju, ka ļoti daudzi šo ieteikumu apstiprinās
Ja noskaidrosi, ka tā tiešām ir kārba, meklē jaunu leišos. Tāpat mūsu bāleliņi no turienes stieps.
padzirdēju variantu arī par Poliju tur Doblo populāri un kārbas pa 500 tipa nākot, nevar jau ar tā nodiagnosticēt, pateica, ka kārba, bet vairāk liekas, ka kaut kāda granāta vai moš kāds gultnis nobiris..
Kurš nevar nodiagnosticēt? Gross? Es Tev nopietni saku - brauc ar līkumu tai vietai.
mhhh, kaarbas cena ruljez mhhh
mana aizdoma buutu nevis uz kaarbu, bet izjukushiem motora spilveniem, latviski - padushkaam
borai liidziigs joks bija
Pamēģini kārbu servisu Raap kas artilērijas ielā atrodas!
vaacija doblo saakas ar 2700eur. Nopeerc donoru, buus ko skruuveet ziemas vakaros
Lego by fiat. anniversary edition
Doblo ātrumkārba
Doblo nobira kārba, it kā, tā teica Grosā, lai gan ātrumi slēdzas, tomēr pazīmes ir tādas, kad brauc un, īpaši, ja izgriež stūri, tad parādās spēcīgs krakšķis un transmisija tipa ieķeras un tad smagi "pārlec", sajūgs gan ir tāds jocīgāks, tam brīvgājiens paliek arvien lielāks, bet gājiens īsāks, īsāk sakot, pilnīgs murgs, kas tur varētu būt hvz, cenu par jaunu kārbu iegruzīja 3500,-, bet atjaunota 2500,-, kurš zin, kas tur varētu būt un kur var labot par cenu, kas nav lielāka par tā auto vērtību..