patiesiibaa ar izmantoju to ka var piebremzeet otraas rindas radiitaajus kas lielaakoties to rindu tur aii uzveido
RHINO- striipas nee... ne pirmo gadu vizinos ![]()
par rindu... liidu tur iekshaa tur kur spraucaas aaraa tie... kuriem tur reegojaas 2as rindas a paari nepaartrauktajau...neparko
labais saans? varbuut... bet tad buutu apskaadeets LJOTI liels labais saans un manas vainas nebuutu... braucu nemainot kustiibas virzienu... attieciii celjsh nav jaadod
ok, ja nelīdi viņam virsū tad jā, jo tas kurš nobrauc no tilta brauc pa savu labo malu, līdz izbrauc uz Krasteni, bet ja tu tajā pašā laikā griez virsū, tad tava vaina..
..viss atkarīgs no situācijas un likumu zināšanas, man jau ar citreiz patīk kādu līdēju pačakarēt, bet tas tā, ja pilnīgā nagļakā laiž bez jebkādām pieklājības normām..
esmu ar naglijs, bet pieklājīgs.. ![]()
![]()
patiesiibaa ar izmantoju to ka var piebremzeet otraas rindas radiitaajus kas lielaakoties to rindu tur aii uzveido
RHINO- striipas nee... ne pirmo gadu vizinos ![]()
starpcitu josla tur viena un ja abi satiktos pudeles galā (nepārbraucot nepārtraukto līniju, tad iedotu abpusējo, jo josla viena.
Marchiks_ rakstīja: Man vislabāk patīk vizināties par mūkusalas un slāvu apļa ārējām (trešajām) joslām. Var riktīgi sapīpināt lohus, kuri brauc ārā no apļa pa otro joslu.
Lohs esi pats,ja tavaa pauriitii neienaak taada doma,ka tas vareetu paatrinaat satiksmi shajaa stulbajaa aplii it sevishkji vakaros un riita stundaas..ja 21-mais raustaas,tad nerausti signaalu autinjam..
pamatideja - pašam nepārlīzt pāri baltajai nepārtrauktajai līnijai, tas kuram strīpa ies pa shekumu tas būs vainīgs - iiziii!
RHINO rakstīja:
Kindzulis rakstīja:
apsasveicu ... mani ar proveeja kaadu pusgadu atpakalj shaadi pa krasteni aizbraucinaat meegjinaataajs turpinaaja celju pa zaaliiti...tiesa es ar pa krasteni aizbraucu...
iisteniibaa duma vieta...
Nav duma vieta ja nelien pāri baltajai līnijai, un tas ka cilvēks beidza zālītē norāda tikai uz to ka tu esi krietni spītīgāks par loģisko robežu
tev zheel vai
nah par mentu neej
varesi izpausties ![]()
SteelRat rakstīja:
RHINO rakstīja:
Kindzulis rakstīja:
apsasveicu ... mani ar proveeja kaadu pusgadu atpakalj shaadi pa krasteni aizbraucinaat meegjinaataajs turpinaaja celju pa zaaliiti...tiesa es ar pa krasteni aizbraucu...
Nav duma vieta ja nelien pāri baltajai līnijai, un tas ka cilvēks beidza zālītē norāda tikai uz to ka tu esi krietni spītīgāks par loģisko robežu
tev zheel vai nah par mentu neej varesi izpausties
tad kad tadi puņķutapas sapratīs ka likuma robežās var gana fiksi pārvietoties arī pa korķiem, tad man vairs nebūs neviena ko chakarēt ![]()
Marchiks_ rakstīja:
RHINO rakstīja: pamatideja - pašam nepārlīzt pāri baltajai nepārtrauktajai līnijai, tas kuram strīpa ies pa shekumu tas būs vainīgs - iiziii!
No CP viedokļa, ja auto ir jau ar puskorpusu tev aizlīdis priekšā, tad vainīgs esi tu pats. Distances neievērošana...
situācija ir sāns pret sānu
nevis nokjert un izdupsēt - ja esi nokavējis situāciju tad jau nav vairs ko kulakus vicināt, pašapmierināšanās nolukā var tauri paspaidiit.
RHINO rakstīja:
SteelRat rakstīja:
RHINO rakstīja:
Kindzulis rakstīja:
tad kad tadi puņķutapas sapratīs ka likuma robežās var gana fiksi pārvietoties arī pa korķiem, tad man vairs nebūs neviena ko chakarēt
tevi tik loti uztrauc likuma ieveroshana
tu maksaa visus nodokljus, neperc neko pa corno, nekur neshmaucies
ar tevi vis ir kartiba? ![]()
SteelRat rakstīja:
RHINO rakstīja:
SteelRat rakstīja:
RHINO rakstīja:
Kindzulis rakstīja:
tad kad tadi puņķutapas sapratīs ka likuma robežās var gana fiksi pārvietoties arī pa korķiem, tad man vairs nebūs neviena ko chakarēt
tevi tik loti uztrauc likuma ieveroshana tu maksaa visus nodokljus, neperc neko pa corno, nekur neshmaucies ar tevi vis ir kartiba?
Protams ka uztrauc, nodokļus maksāju, nešmaucos, bet vienkārši domāju pirms darīt, nevis kā dažs labs vaino visus citus ![]()
Kas padara “Latvijas Gada auto 2026” - “Cupra Terramar” par pieprasītu izvēli Latvijas auto tirgū? (+ VIDEO)
4
VIDEO EKSPERIMENTS: Apdzenot kravas auto ar mikroautobusu – “dūša papēžos”; teju visi šoferi apdzīšanas manevru veic potenciāli bīstami (+ VIDEO)
17
GRĒKSŪDZE :)
Šorīt arī es izpildijos, tā teikt agresīvi nepalaidu cilvēku pārkāpt satiksmes noteikumus
, Nobraucot no Salu tilta uz Krasta ielu kā jau agresīvs braucējs maximāli fixi ieņemu kreiso malu lai tie kas lido pāri nepārtrauktajai linijai būtu spējigi izpildīties aiz manis, bet te viens melns Audi jau zem tilta mēģina mani spiest uz labo pusi un aktīvi mēgina man aizlekt priekšā, uz ko es kā jau Degunradzis iespītējos, situācija beidzās ar to ka abi veiksmīgi turpinājām satixmi pa krasta ielu.
NU PIEDODIET JA VARAT