Nelaimes allaž nāk pa trim, Tev viss vēl priekšā...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nelaimes allaž nāk pa trim, Tev viss vēl priekšā...
prichom tur nelaime? ta jau tiem crashotaajiem driizaak buus kaads "bonuss"
ko tad tas teksts per? mosh tikai spaarda
par ko priecaaties?
1) neviens nav cietis crashaa;
2) audjika vadjila uzvaariisies normaali;
3) kaads varbuut paardomaas braukshanas manieres;
4) taadus skatus katru dienu nevar redzeet;
5) varbuut man momentloto veiksies shodien
bet protams, ja neveiksies momentloto vismaz buus kaads iemesls iemest graadiigo dziru - bet ja iemet, ta atkal dienas nobeigums veiksmiigs
Tā veiksme ir mānīga padarīšana ....redz kā parketniekam arī likās ka veiksme ir tik tuvu
Autor, tu jau šodien visas savas veiksmes rezerves esi izsmēlis. Labāk loterijas biļetes naudiņu atdod man. Es to pratīšu labāk iztērēt
Fridrihs, kaa ta lai tev to atdodu? to 20-30 sanju, par momentloto biljeti, nogaadaashana tev vareetu izmaksaat daargaak
Ir tak arī banku pakalpojumi. Ok, ja starpbanku pārvedums, tad atvelc komisiju un aizskaiti viņam starpību.
ta jau taga Fridrihs man ir paraadaa 10 vai 20 sanjus
šodien buus veiksmiiga diena
klaatienee redzeeju crashu uz briiviibenes - kaut kaads parketnieks zilaa kraasaa, mosh crv, taisot uz sastreegushaas briiviibenes kreiso pagriezienu uz apes ielu, sadraudzeejaas ar preteejaa virzienaa braucosho audjiku, kas bij "nosleepies" aiz autobusa un neredzeeja parketnieka veiksmiigo manevru un beerienu griidaa. visbeidzot parketnieks excelenti piezemeejaas uz stuura esoshaas celja ziimes ... so, kaapeec ta shodien buus veiksmiiga diena? katru dienu jau nesanaak redzeet crashus, tikai tad ja paveicaas ... taapeec buus jaanopeerk kaada momentloterijas biljete