- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
SasperJods rakstīja: Lūk, sekojot senam latviešu sakāmvārdam par nesezonas transportlīdzekļu apkopi attiecīgos gadalaikos, nolēmu šo to paķimerēt pie sava dzelzs zirga un ir absolūta nepieciešamība pēc pacēlāja, tik nezinu kur dabūt. Priekšlikumi laipni aicināti.
Moš nopērc vecu autokāru? varēsi cilāt to moci kamēr sūdīgi paliek ![]()
Kaneelis rakstīja:
Moš nopērc vecu autokāru? varēsi cilāt to moci kamēr sūdīgi paliek
Ja nu gribētos šitā izd***ties, man ir "rokla" izcilāties varu tāpat ![]()
bet tā jebkurā motoklubā
shearer rakstīja: parastos mehaniskos pakaljejas dakshas pacelajus veel nesen vareja nopirkt ss.lv par 25ls. skaties zem sadaljas mototransports/dazhaadi
Yetti rakstīja:
shearer rakstīja: parastos mehaniskos pakaljejas dakshas pacelajus veel nesen vareja nopirkt ss.lv par 25ls. skaties zem sadaljas mototransports/dazhaadi
ss.ss.lv/...
aizmirsu piebilst:
karies, jefiņ!
Ozz rakstīja: Beerniibaa mees paceelaaja vietaa izmantojaam alumiinija pudelju kastes t.s režģi....
cinkotas drāts pudeļu kasti, ne lumīnija
taa arii bija ka cinkotaas, man veel tagad maajaas kaadas 10 gab staav...uz divaam no taam laiva.![]()
raimondsm rakstīja: tādu sarežgītu aparatu tak var izgatavot pēc rasējuma jebkurš metināšanas kantoris
attapīgs esi, tieši sludinājumā redzamais ir pēc rasējuma izgatavots metināšanas kantorī un maksā 25.-Ls
Ne gluži, man tādu mājas apstākļiem piemērotāks interesēja. Piemēram šitāds: content2-foto.inbox.lv/...
To mehānisko verķi par 25 Ls es pac varu uzmetināt, bet tas man neder
Kreisajā augšējā stūrī ieraksti:
Motorcykellyft
LV tas varētu maksāt ap 90-100.-Ls
SasperJods rakstīja: Zviedru lapā nekas neatradās, bet paldies par infu
OK mēģināšu priekš sevišķi apdāvinātajiem vēlreiz, atver šo lapu
kreisajā, augšējā, stūrī ir balts meklēšanas lodziņš (tādi ir praktiski visās weblapās, pokuj kādā valodā), tur iekopē šo vārdu:
Motorcykellyft
un nospied enter, kā rezultātā tev parādīsies
šitāc te sūc uz ekrāna:
vai viš stipri atšķiras no tevis dotās bildītes?
Lempis rakstīja: Es mājā vinču pieliku pie sienas un griestos trīsi. izmaxas ~Ls20 + pāris (2) stundinjas pa*******. Toties var pacelt kāpriekšu tā pakaļu, un vēl sīčiem ir kur pašūpoties.
mnjā... a sievieti pamēģini... nivajadzēs garāžas sienās caurumus taisīt...
Yetti rakstīja:
SasperJods rakstīja: Zviedru lapā nekas neatradās, bet paldies par infu
OK mēģināšu priekš sevišķi apdāvinātajiem vēlreiz, atver šo lapu
www.biltema.se/...
kreisajā, augšējā, stūrī ir balts meklēšanas lodziņš (tādi ir praktiski visās weblapās, pokuj kādā valodā), tur iekopē šo vārdu:
Motorcykellyft
un nospied enter, kā rezultātā tev parādīsies
šitāc te sūc uz ekrāna:
www.biltema.se/...
vai viš stipri atšķiras no tevis dotās bildītes?
Neatšķiras gan, tikai man tas sū.. meklēšanas rezultātā neparādās.
elf rakstīja: Tad vēl moto lifts...Biltemas kods *15-372 cena 88.62Ls. Pasūtīt var Ape Motors un pie viņu sadarbības partneriem. Bilde ir Biltemas katalogā.
Nuja, apmēram skaidrs, tik šādā gadījumā man stipri izdevīgāk no fāterlandes pasūtīt