Ideots rakstīja: Unima, Tu vēlies teikt, ka, ja jau SAABā grūti iekāpt, tad iekš SUVa būs vieglāk
nu , it kaa jau rakstiiju, ka zemu iekaapt gruuti ...
Ideots rakstīja: Unima, Tu vēlies teikt, ka, ja jau SAABā grūti iekāpt, tad iekš SUVa būs vieglāk
nu , it kaa jau rakstiiju, ka zemu iekaapt gruuti ...
prieksh kam mainiit? pardod to saabu un noperc kadu dzhipu vajag. vpestu to mainju, visadi kretini neliks mieru ar saviem suu...
shearer rakstīja: pardod to saabu
te jau ir tā problēma
shearer rakstīja: prieksh kam mainiit? pardod to saabu un noperc kadu dzhipu vajag. vpestu to mainju, visadi kretini neliks mieru ar saviem suu...
nu redz es pats taa arii dariitu ja man vajadzeetu, bet tur laukos nevar palikt bez autinja. un arii iipashnieks nav tirgonis, domaaju, ka taa vinjsh nedariis. vinja gados tas par sarezhgjiitu, tirgot/pirkt ...
es jau sapratu savu kljuudu sheit izliekot probleemu, bet izlietu uudeni nesasmelsi.
Gluži ne parketnieks, bet Patrolis neintresē? , Y61 virsbūve
SAAB 9-5 maina uz Dzhipu
Labdien.
Viirs gados, dziivo laukos aiz reezeknes, labprat samainiitu savu SAAB 9-5, 1999 gada izlaidums, 2,3 automaats, pret kaadu ne paaraak sarezhgjiitu parketnieku. diemzheel gadi dara savu un tik zemu vinjam ar kundzi gruuti ieseesties un izkaapt. arii augums razhens, ap 2 metri, piedod papildus neertiibas.
par saabu siikaak vareeshu pastaastiit ja buus interese ...