oskarz rakstīja: Nē autors, t.i. es, nav anglis.
Un ja kāds šausminās par volvo pieminēšanu saabaa - topiks bija par ko citu, un atbildes par tēmu ļaus man domāt ar ko īsti braukt.
Šīri - aiz cieņas pret saab zonu - neatbildēšu tev.
Paldies tiem, kam ir viedoklis par tēmu.
Jautājums vēl - vai 9-5 bija kaut kāds facelift 2001.gadā? Kas mainījās? Kas ir jāskatās pie pirkšanas? Man biski skebina ss.lv redzamie 150k km visiem, bet takaa LV visticamāk nepirksu - jautajums ir par resursu - cik ilgi var normāli kopjot braukt, un nedomāt ka viss tulīt ir jāmaina - 100k? 200k? 250k? Cik ātri noklātos turbīna? nu tā tīri teorētiski?
saapiigaakaa teema 9-5 ir kjeedes mainja, ko nosaka meerot taas izstiepumu un kartera ventilaacija. peec 2001. gada, ja nemaldos, taed pazuda lukturu mazgaataaju slotinjas un atrisinaajaas taas pashas kartera ventilaacijas probleemas. vizuaalaas izmainjas nemaaceeshu uzskaitiit.
SAAB for nesaabists
Lieta taada, ka shobrid esmu savu gimeni izaudzinajis arpus normaala kompaktnieka komforta robezaam, un velos pariet no sava focusa (visu cienu pret sho savu exemplaru - daudz desmiti tukstoshi jau kopaa aizmuguras, bet tik un taa patiik un priecee, bet pedejaa laikaa kaut kaa nesanaak sedekli uz atpakal atbidiit), tatad pariet no focusa uz kaut ko no ziemeljiem - shobrid domaju par Saab 9-3 vai 9-5.
Vai kaads var isuma pateikt ar ko atskiras (kurs svaigaaks modelis?, kurs lielaaks, t vs T, un taa taalaak?) Kur vispar zviedru auto ir letak pirkt - LV vai kaut kur SE/ LT/ DE? Cik Saabam ir ietilpiigs bagaznieks (interesee ne-sedans- hatch vai kombi)?
Zinu ka ja kadu nedelju lasiitu visas vecaas zinas no saab zonas, un studeetu ss.lv, tad noteiktu puse jautajumu atkristu, bet konkreti tam nav laika (kurs butu domajis ka 2 berni aiznem proporcionali 2x vairaak laika kaa 1...)
Cienaa, un paldies, ja kaads atbildees!