Gan jau kāds neoficiāls darbonis ar to nodarbojas...
Lūdzu info, ja kādam kas zināms.
juhaN rakstīja:
krishus rakstīja:
Baisulis rakstīja:
krishus rakstīja:
Baisulis rakstīja: Ahā,tātad sābisti atbalsta pirātus ? Kāds cilvēks strādā,izdomā progammu, kāds sābists sludina,ka grib na šaru to dabūt
, jā un tu protams par dc++ ar neko nezini, nekad neesi izmantojis, vai ne?!
Atbrauc,gudreli, un atrodi manā datorā DC++ progu vai ko nokačātu. Nav nekā tāda. Neinteresē. Varu tev parādīt kredītkartes izdrukā kino apmeklēšanas biežumu,jefiņ.
Nē, nu tādā gadījumā, visu cieņu, mister autortiesība!
jo mūzikas disku pirkumi tirgū kredītkartes vēsturē neparādās (;
autortiesību misters
Nepērku mūzikas diskus tirgū,vari mierīgi aizrīties.
Baisulis rakstīja:
Nepērku mūzikas diskus tirgū,vari mierīgi aizrīties.
Kāpēc apgalvojums tagadnes formā?
Vai pagātnē nemaz sasmērējies neesi?
(:
TDIOTS rakstīja:
pinguin rakstīja: Meklēju iespēju nočipot 1,8t 150zs motoru.
un kur probleema : www.chiptuning.lv/...
3 dazjaadi autosi tur ir chipoti , krenjkju nau bijis
nē, tapēc ka arī to cenu es uzskatu par neadekvāti lielu, pasākumam kas aizņem 5 minūtes, un nerada absolūti nekādus izdevumus. Es vēl saprotu ja jāņem ecu vaļā, jāpasūta čips kurš kautko maksā, jāpārlodē utt. tad protams saprotu par ko maksāju, bet ne šajā gadījumā.
Pie viena BMW pašdarbnieka, pagājušājā gadā izdarīju to lietu pa 40 ls priekš TDS. Veco ecu atdod, jauns, ar pārdzītu softu iekšā - un viss. To es uzskatu par adekvātu cenu. Attiecīgi šajā gadījumā vairāk par 100 ls maksāt negribu.
pinguin rakstīja: nevaru atrast vadības bloku
Tātad tas tur nemaz nav.
Makšāšu 5 santīmus par lapu!
būsi laiku lietderīgi izmantojis...
motortelpā ir kādi 4, baqgāžniekā kādi 6. bet pēc skata liekas ka visi pārāk mazi lai būtu motora vadības bloki. Apšivku visur plēst laukā uz dullo negribās.
pinguin rakstīja:
TDIOTS rakstīja:
pinguin rakstīja: Meklēju iespēju nočipot 1,8t 150zs motoru.
un kur probleema : www.chiptuning.lv/...
3 dazjaadi autosi tur ir chipoti , krenjkju nau bijis
nē, tapēc ka arī to cenu es uzskatu par neadekvāti lielu, pasākumam kas aizņem 5 minūtes, un nerada absolūti nekādus izdevumus. Es vēl saprotu ja jāņem ecu vaļā, jāpasūta čips kurš kautko maksā, jāpārlodē utt. tad protams saprotu par ko maksāju, bet ne šajā gadījumā.
Pie viena BMW pašdarbnieka, pagājušājā gadā izdarīju to lietu pa 40 ls priekš TDS. Veco ecu atdod, jauns, ar pārdzītu softu iekšā - un viss. To es uzskatu par adekvātu cenu. Attiecīgi šajā gadījumā vairāk par 100 ls maksāt negribu.
ko tu vari ņemties pa 1ls tev neviens neuztaisīs,gribi braukt maksā
P.S. nelielai infai- preciizi nepateikshu , bet lodeeshana esot jaaveic specifiskos apstaakljos , stipri atskjiriigos no raidioamatieriem pierastajiem !!!!! ![]()
pinguin rakstīja: atslābsti - tur nekas nav jālodē, fetišist...
pac mazoxisc
weixmi darbaa , tik nepaarchipo , wara arii grjobnjiit ![]()
![]()
![]()
Grippen rakstīja: Penguin - 1.8 150zs taču nāk pēc Trionic 7? Kāpēc čipot, ja var programmēt? www.bsruk.co.uk/...
es to zinu, bet arī to sadzīvē sauc par čipošanu...