zem - iegūt norādījumus
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
zem - iegūt norādījumus
www.google.com/... :lv:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7GGLJ
populārākais Via Michelin... ja plāno kur uz EU var meģināt vest Tevi caur Kaļiņingradu... apiet to var plānojot pa posmiem...
pļin....
atslēgvārdi:
routes planner...
kvatra rakstīja: maps.google.com/...
zem - iegūt norādījumus
šis variants ir dikti labs... nebiju saskāries...
es parasti izmantoju michelin.com. Aprēķini un norādes ir prečīzas un ticamas.
Atsevišķos gadījumos maršrutrā iezīmēja ne to tuvāko ceļu, toties ērtāko gan.
Kombinācijā michelin.com un Eiropas ceļu atlants Eiropa vairākkārt izbraukāta bez starpgadījumiem.
nomiks rakstīja: es parasti izmantoju michelin.com. Aprēķini un norādes ir prečīzas un ticamas.
Atsevišķos gadījumos maršrutrā iezīmēja ne to tuvāko ceļu, toties ērtāko gan.
Kombinācijā michelin.com un Eiropas ceļu atlants Eiropa vairākkārt izbraukāta bez starpgadījumiem.
Šitam ticēt. Ir pārbaudīts, strādā labi.
nu es google pamēģināju pāris adreses pa Rīgu - viņš atpazīst tikai viesnīcas un izklaides vietas
varbūt es ko ne tā daru.
vajadzība ir - dati par attālumiem starp iestādēm maršruta lapu sastādīšanai
Nezinite rakstīja: nu es google pamēģināju pāris adreses pa Rīgu - viņš atpazīst tikai viesnīcas un izklaides vietas
varbūt es ko ne tā daru.
tad Tev no kāda jāaizņemas vai jāizīrē Tomtoms... Hammeram uzzvani...
Nezinite rakstīja: nu es google pamēģināju pāris adreses pa Rīgu - viņš atpazīst tikai viesnīcas un izklaides vietas
varbūt es ko ne tā daru.
nu zini, vispār ir tā Jāņasētas padarīšana, kas rēķina pa Rīgu maršrutus, attālumus u.c.
Bet tā nav netā, jāpērk no jamiem.
Vai rēķina arī citām vietām, izņemot Rīgu, nezinu, neesmu uzinstalējis.
varbūt es ko ne tā daru.
Pa Rīgu var meklēt pēc adresēm
jaaanis rakstīja:
varbūt es ko ne tā daru.
www.viamichelin.com/...
Pa Rīgu izskatās ok, neved gan pa pašām labakajam ielām vai mazākiem sastrēgumiem, bet galā tiktu
Pameģināju nedaudz citas pilsētas, tik precīzi neaizved, bet tuvu ir
Uz miestiem gan švaki, aizved līdz miestam un viss.
jaaanis rakstīja:
varbūt es ko ne tā daru.
www.viamichelin.com/...
Paldies! Ideāli!!
te apmaiņai - pārējais..
harizma.lv baisi laps. Bet par to attālumu, kas liedz Tev ierakstit kads pašai patik. Manā kantori vismaz neviens baisi nečeko cik tas atbilst patiesibai, jo variantu kā braukt uz konkrēto adresi jau ir miljons.
CRDI rakstīja: harizma.lv baisi laps. Bet par to attālumu, kas liedz Tev ierakstit kads pašai patik. Manā kantori vismaz neviens baisi nečeko cik tas atbilst patiesibai, jo variantu kā braukt uz konkrēto adresi jau ir miljons.
nu protams, ka dzīvē ir garāki un īsāki ceļi bet vismaz vajadzētu nojausmu ap kādu kilometrāžu tās variaācijas taisīt
km kalkulators
Vai kaut kur inetā ir atrodams km kalkulators un maršruta planotajs, ja ievada sākuma un beigu punktu adreses?