Varbūt ir kāds labs piedāvājums uz tirgošanu, tā teikt, tīrot garāžu?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Varbūt ir kāds labs piedāvājums uz tirgošanu, tā teikt, tīrot garāžu?
šaurajai blakus var pielikt pārīti veloturētāju...
Yetti rakstīja: uzliec uz auto un apskaties, kas vairāk tīk...
šaurajai blakus var pielikt pārīti veloturētāju...
par veljukiem labs arguments, paldies
Slinkais rakstīja: arii skatos uz kasteem. vai man vieniigajam liekas, ka 300ls ir akuuni liela summa par plastmasas gabalu?
aha, vēl tāpēc arī jautājums - kāda atsķirība starp vizuāli pēc litrāžas diezgan līdzīgu hapro un mb, ja neskaita cenu starpību 150ls
JJJ rakstīja:
Slinkais rakstīja: arii skatos uz kasteem. vai man vieniigajam liekas, ka 300ls ir akuuni liela summa par plastmasas gabalu?
aha, vēl tāpēc arī jautājums - kāda atsķirība starp vizuāli pēc litrāžas diezgan līdzīgu hapro un mb, ja neskaita cenu starpību 150ls
Tās kastes ir tikai vizuāli līdzīgas-īstenībā pielietotie materiāli ir atšķirīgi.Lasīju vācu AutoBild testu-no astoņām kastēm(ar maksimālo svaru iekšā) tikai divas spēja izturēt testu,kas imitēja strauju bremzēšanu,pārējās vai nu vispār izjuka vai sašķiebās,atvērās.
liec atkritumu maisos...
UUSA rakstīja:
JJJ rakstīja:
Tās kastes ir tikai vizuāli līdzīgas-īstenībā pielietotie materiāli ir atšķirīgi.Lasīju vācu AutoBild testu-no astoņām kastēm(ar maksimālo svaru iekšā) tikai divas spēja izturēt testu,kas imitēja strauju bremzēšanu,pārējās vai nu vispār izjuka vai sašķiebās,atvērās.
un pilnīgi pieļauju, ka temperatūras iespaidā paliek/nepaliek trauslākas un tml...
Pirms piesakies, paskaties kādi ir tās izmēri un vai ar kasti dabūsi vaļā bagažnieku. savādāk, lietojams aparāts, gana ietilpīgs
kvatra rakstīja: Visnormālākās pēc skata ir Mont Blanc chamonix, + vēl viņām stiprinājumu vietas ir iegremdētas, līdz ar to tā kaste sanāk tuvāk jumtam. Turējās uz bāņa arī pie 170
tieshi taa
+ cena ar bij kudii sakariigaaka nekaa Thuuplej ![]()
Sheps rakstīja: es 220 vilku pa baani un ne jau 5 minuutes..., nekas nenotika, tik troksnis jau nu gan baigaakais.......
Ja notiktu, tad Tu izbaudītu vāciešu cietuma komfortu.
Tur apakšā var palūrēt arī video tinyurl.com/... ![]()
P.S. pie kam kaste 100%vienmeer ir bijusi paarlaadeeta ![]()
![]()
P.S.S. viena lietinja profilaksei- nevajaga paljauties tikkai uz origin. atsleedzinju , ir veerc apmest rinjkjii kaadas 2as extraa shtropes ![]()
TDIOTS rakstīja: >10kkm ir 'novaaleec' ar kasti uz jumta un nekad nau bijis tik beediigi kaa raadiic ADAC testos
Nu varbūt pareiza kaste
Mana doma bija par to, ka mok pastīties lai tā kaste nav tur kaut kāda no mīkstas plastmasas taisīta lai normāli aizveras un pareizi stiprinās pie reliņiem (nevis tur ar skoču vai u.c. plastikāta piļuļām) jo pie kapeikas iesipšanas var gadīties ka visu mantu nākas lasīt kaut kur uz asfalta.. Un tas ka atvelkot tā nav novēlusies nost nav varbūt tas noteicošais rādītājs..
Arnis76 rakstīja: Nu ir, ir uz garāžas tīrīšanas pusi... Stāv man garāžā Thule Ocean 500, tāda tieva un gara, kāreizi pirkta ar funktieri nolikt tai blakus 2 veļļukus. Nu vairs nav aktuāla. Cena veikalā jaunai Ls 199, savējo par Ls 120 atdošu.
Pirms piesakies, paskaties kādi ir tās izmēri un vai ar kasti dabūsi vaļā bagažnieku. savādāk, lietojams aparāts, gana ietilpīgs
jā, padomāšu. jāizbrauc būs uz kādu veici paskatīties dabā