Policija nevar paliidzeet?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Policija nevar paliidzeet?
Piebaldzens rakstīja: Tiek mekleets puisis vaardaa RENO, kursj ir kautkur noziedeejis, resp. ir vajadziigas puisja koordinaates - kautvai epasts, ko jams biezji lasa.
Teema NAV domaata spamosjanai!!!
tu esi lohs konkrēts.RENO,tev pašam rēka nenāk?ja nopietni meklē,tad dod vārdu uzvārdu,vecumu,izskatu un visu...tirliņš.
626 rakstīja:
Piebaldzens rakstīja: Tiek mekleets puisis vaardaa RENO, kursj ir kautkur noziedeejis, resp. ir vajadziigas puisja koordinaates - kautvai epasts, ko jams biezji lasa.
tu esi lohs konkrēts.RENO,tev pašam rēka nenāk?ja nopietni meklē,tad dod vārdu uzvārdu,vecumu,izskatu un visu...tirliņš.
Vaardu, uzvaardu jau nezinam vecums es teiktu liidz 30, bet ar to infu vinja uzmekleeshanai ir par iisu. Vieniigaas iipashaas pazimas, kas diez ko nepaliidzees ir , ka vinjsh brauc ar Renault Laguna
Varbūt Kanādā atrodams.Skatoties spēli kaut kaslīdzīgs novīdēja ekrānā-varbūt arī pārskatījos.
man teica, ka Laguna esot nošķilts. tagad šis braucot ar otro golfu
RLaguna rakstīja: Varbūt Kanādā atrodams.Skatoties spēli kaut kaslīdzīgs novīdēja ekrānā-varbūt arī pārskatījos.
Man vienu radinieku izdevaas vakar labu briidi redzeet skatoties hokeju
anonimikis rakstīja: man teica, ka Laguna esot nošķilts. tagad šis braucot ar otro golfu
Nevis nošķilts, bet atdots servisā pagrieziena lampiņas nomainīšanai.
RLaguna rakstīja: Varbūt Kanādā atrodams.Skatoties spēli kaut kaslīdzīgs novīdēja ekrānā-varbūt arī pārskatījos.
mjaaaaa... Nu skaidrs, KUR ir probleema... karocje teemu laikam var sleegt!!!
Magistrs rakstīja:
626 rakstīja:
Tikai tirliņš var nesaprast, ka RENO ir niks.
kaut vai hujiks.ja meklē nopietni,tad nopietni arī jautā,nevis brīnās,kur sviets rodas.
Tev taa dzheka e-pasts vai telefona numurs nav ?
HRE rakstīja:
Tev taa dzheka e-pasts vai telefona numurs nav ?
Nav.Tikvien zinu ka zila II lagūna.
Inspektors Caps tik var palīdzēt šajā lietā....
Zvani uz animācijas filmu studiju, un izstāsti visu, kas sāp, neko neslēpjot!!
un palīdzēs tur....
gan Piebaldzēnam palīdzēs, gan Hre palīdzēs...
visiem tur palīdzēs...
Izskatās, ka tas RENO tā labi aizņēmies, lai savu Reno saremontētu, un noziedējis...
Taa!!! topiks tiek sleegts!!!
Mekleejamais IR ATRADIES un teema VAIRS NAV aktuaala!!!
Mekleejam pazudušo
Tiek mekleets puisis vaardaa RENO, kursj ir kautkur noziedeejis, resp. ir vajadziigas puisja koordinaates - kautvai epasts, ko jams biezji lasa.