Vai kāds ir ar ko šādu saskāries un vai ir vērts ko darīt, vai iespējams ko panākt?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vai kāds ir ar ko šādu saskāries un vai ir vērts ko darīt, vai iespējams ko panākt?
Vispār labāk a/m turēt nojumē ēnā un ik dienu apslaucīt, reizi nedēļā mazgāt (pašam!!!) ar specšampūniem, reizi mēnesī vaskot (pašam ar rociņām un samtainām lupatiņām).
Vispār jau liekas, ka Rīgas Satiksmei ir pilnībā jāatbild.
anonimikis rakstīja: par ko? klambura licējs pateiks neko nezinu - tas skrāpējums tur jau bija. tava liecība pret viņa - vienos vārtos
Tad jau var nošaut kādu un arī pateikt "neko nezinu".
Tomēr cietušā liecības nozīme ir lielāka salīdzinot iespējamā vainīgā teikto.
a te tu apstrīdi AMATPERSONAS profesionalitāti un darba kvalitāti!
Paldies par atbildi.
Nekā personīga - tikai attieksme, jums taču arī nepatīk cilvēki kas parādus neatdod ![]()
UN ja ir Kasko bez pašriska, raksti arī tiem.
Pienaakot pie autinja, tieshaam biju nokaveejis tikai 5min, jo tas meerglis bija laikam uz sekundeem skaitiijis ka paarkaapts. Piezvanot uz noraadiito numuru, soliija ka tuulinj dzjoriks atvilksies, atvilkaas peec 30min. Ierubija cennjiku - 4Ls, lai gan ar visu gaidiishanu nevajadzeeja buut vairaak par latu (tas veel bija laikaa kad bija "leetais" tarifs), cheku neiedeva, kad prasiiju, kautko uzdirsa man krieviski un aiztinaas.
Ideots rakstīja: lasu un brinos, pareizak secinu- cik gan daudz lohu ir musu sabiedriba....ari sheit komentejoshie.
tas, ka delj kada urlisma un aprobezhotibas tiek apskadeta cita manta, tas ir mazsvarigi...daudz svarigak ir patelot gailjus un pasmieties par otra nelaimi...lettinji ibio...
patiesham, esam forsha valsts ar vel forshaku sabiedribu
Vot nelaime - kādam tika ritenis saskrāpēts!
Es atkal skatos uz tiem autoperedastiem un brīnos, kā ir kiška kaut kāda sīka skrāpējuma dēļ tiek gaidīti menti sastrēgumstundā, tad skriets pie apdrošinātāja, lai salabotu "bojājumu". Un pēc tam raud forumā, kādi lohi visapkārt, kādi apdrošinātāji krāpnieki, kāda valsts sūdīga. Lettinji ibio...
Un viss tikai tāpēc, ka gribējās iepi$t kapeiku. ![]()
Peksiic rakstīja: a kam negadaas nokaveet par samaksaato staavvietu? Esi baigais malacis un samaksaa par visu dienu? Ir gadiijies nokaveet. Vienreiz, biju nokaveejis 5min un klamburs bija jau virsuu. Nebiju apreekjinaajis pareizi laiku cik buus nepiecieshams pie zobaarsta. Pirms tam kad gaaju iztika ar 15min, tajaa reizee ievilkaas uz 1.5h jo dr. izdomaaja ka jaarauj aaraa viens zobs kuru vajadzeeja izraut. Un tas izveertaas par 1.5h ilgu proceduuru jo noluuza sakne utt. Vai man tad vajadzeeja celties augshaa no kreesla un pateikt, sorry, aizskrieshu samaksaashu par staavvietu?
Pienaakot pie autinja, tieshaam biju nokaveejis tikai 5min, jo tas meerglis bija laikam uz sekundeem skaitiijis ka paarkaapts. Piezvanot uz noraadiito numuru, soliija ka tuulinj dzjoriks atvilksies, atvilkaas peec 30min. Ierubija cennjiku - 4Ls, lai gan ar visu gaidiishanu nevajadzeeja buut vairaak par latu (tas veel bija laikaa kad bija "leetais" tarifs), cheku neiedeva, kad prasiiju, kautko uz******* man krieviski un aiztinaas.
Interesanti gan, kā tu pēc zobārsta vari vadīt auto? - jeb arī tur tu santimu P ? - normāls zobārsts parasti lieto pretsāpju līdzekļus, kuru ietekmē nedrīkst vadīt auto!
Kautkas nelīmējas tavā stāstā! baigi jau nu pēc santimdrauga izklausas ![]()
RHINO rakstīja:
Peksiic rakstīja: a kam negadaas nokaveet par samaksaato staavvietu? Esi baigais malacis un samaksaa par visu dienu? Ir gadiijies nokaveet. Vienreiz, biju nokaveejis 5min un klamburs bija jau virsuu. Nebiju apreekjinaajis pareizi laiku cik buus nepiecieshams pie zobaarsta. Pirms tam kad gaaju iztika ar 15min, tajaa reizee ievilkaas uz 1.5h jo dr. izdomaaja ka jaarauj aaraa viens zobs kuru vajadzeeja izraut. Un tas izveertaas par 1.5h ilgu proceduuru jo noluuza sakne utt. Vai man tad vajadzeeja celties augshaa no kreesla un pateikt, sorry, aizskrieshu samaksaashu par staavvietu?
Pienaakot pie autinja, tieshaam biju nokaveejis tikai 5min, jo tas meerglis bija laikam uz sekundeem skaitiijis ka paarkaapts. Piezvanot uz noraadiito numuru, soliija ka tuulinj dzjoriks atvilksies, atvilkaas peec 30min. Ierubija cennjiku - 4Ls, lai gan ar visu gaidiishanu nevajadzeeja buut vairaak par latu (tas veel bija laikaa kad bija "leetais" tarifs), cheku neiedeva, kad prasiiju, kautko uz******* man krieviski un aiztinaas.
Interesanti gan, kā tu pēc zobārsta vari vadīt auto? - jeb arī tur tu santimu P ? - normāls zobārsts parasti lieto pretsāpju līdzekļus, kuru ietekmē nedrīkst vadīt auto!
Kautkas nelīmējas tavā stāstā! baigi jau nu pēc santimdrauga izklausas
Nu tu sasmiidinaaji
Ja nu vieniigais tev luupas ir vajadziigas ruucinaashanai. Kautkaa neatminos ka man kaads no zobaarstiem peec manipulaacijas ir teicis ka nedriigstu vadiit auto un turklaat man nekad nav trauceejusi taa anesteezija.
Turklaat lietota tiek lokaalaa narkoze, taa ka nesaskatu probleemas. Vieniigais tev laikam ir dikti bail iet pie zobaarsta tamdeelj luudz vispaareejo narkozi un veel pie reizes nomierinoshus liidzekljus.
P.S. apmekleeju vienu no labaakajaam riigaa pieejamaam kliinikaam un nebuut ne no leetaakajaam. Santiimus savai zobu veseliibai (driizaak gan zobu esteetiskajam skatam) nep...shu