krāsas var dabūt www.rags.lv dajebkādas.
domāju, ka lubrikantu teleskopam arī turpat. Es pirku smērvielu šaujamajam tur - brunox ražojums, baigi labais.
krāsas var dabūt www.rags.lv dajebkādas.
domāju, ka lubrikantu teleskopam arī turpat. Es pirku smērvielu šaujamajam tur - brunox ražojums, baigi labais.
Šeit www.autokrasas.lv/... Tev baloniņā iejauks, cik melnu vajag
Smēres:
Melnu matētu krāsu jebkurā autoveikalā var nopirkt
Jābrauc uz Biķernieku ielu 59, tur viss pieejams. Krāsu iepūtīs baloniņā kādu vajag. Bet www.rags.lv nav labs kantorītis!
Krūzā Jūrmalsa gatvē ir ļoti liela izvēle krāsu baloniņiem apmēram 500 dažādi
es par bikjernieku ielu...
motip mellaa mateetaa jamajiem ir-100% gan akrila gan alkiida...gan arii termoizturiigaa...un multipurpose grease ar taa pasha razjotaja...
wilwood rakstīja: Bet www.rags.lv nav labs kantorītis!
kāpēc?
liels paldies par info!
tagad atliek tik sanjemties uz aizvilkties nopirkt
kur nopirkt puushamo kraasu / smeeres?
Sveiki!
varbuut kaads zinaas teikt:
1. man vajadzeetu nopirkt t.s. baloninjkraasu, to kuru pa taisno var puust virsuu kraasojamam prieksmetam. melnu, mateetu, jo melnaaka un mateetaaka, jo labaak. as so dereetu izveele. esmu bijis lielajaa depo un arii krautaa pie rumbulas - izveele vienk nekaada. depo nopirku vienu, kas izraadiijaas iisti mateeta nav, krautaa arii reaali viena sorte, un taa arii neapmierina kraasa vajadziiga lai teleskopa trubu no iekspuses piekraasotu, as so melnums un mateetais finishs ir stipri svariigi, kaa jau teicu.
2. smeerviela. arii teleskopam lasiiju ka aarzemees visi priecaajas par kautkaadaam "superlube" -iisumaa, bezkraasaina vai balta, veelams, silikona baazes smeere, ar plashu darba diapazonu - teiksim np miinus 30 - 40 peec celsija liidz kaadi plus 80 - 100.
nevienu veikalu ar plashu smeermateriaalu izveeli diemzeel nezinu. autoplusaa pasvaka izveele
paldies jau ieprieksh.
PS ir paardoshanaa arii viens teleskops. ne tas kuram kraasu un smeeri mekleeju 130 Ls. ja kaadu interesiiren - info@sten.lv